![]() |
Re: Need for Speed Undercover
3 Attachment(s)
Nu stie cineva ce e cu raza asta "malefica" care ma urmareste in tot jocul?
Am atasat 3 screenuri. Linia stralucitoare este tot timpul in fata masinii...Am un ATI Radeon X1650 la 512 MB si 2 GB ram si 3,21 Ghz...oare care sa fie problema, ca este cam enervanta...a mai patit careva? |
poti sa dezactivez asta de la world effects...mie unul nu imi place cu world effects on...dai pe of mediu sau cum iti place tie si rezolvi problema
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cred ca sunt extraterestrii
|
pai atunci daca nu vrea sa dispara incearca sa o ignori..ori e un bug la grafica..care va fi rezolvat in scurt timp...ori asta e grafica din 2008 :shock:
|
Probabil e "fRaza" aia cand reproduce texturile :-P
Asa gandesc eu ...ca si la mine apare dar....se blocheaza totul pentru 1-2 secunde... se face totu albastru, regenereaza "lumea" in continuare si apoi isi revine. Si la mine e aceasta raza ...dar foarte rar :-P |
incearca si tu sa dai totu la minim! daca tot nu dispare raza .. intra pe nfs-planet si ia-ti patchul video imbunatatit de 250 mb :)
|
Si tu l`ai luat dolb ? e ceva de capu lui ? am vazut acolo care`i diferenta..dar nu prea ma incanta ...
|
pai se vede mai bine si se misca mai bine :D
|
Quote:
|
poti sa folosesti si tastatura..si configurezi din joc toata treaba..doar calibratul se face din control panel..
|
La tastatura nu imi merge butonul de "down"........
|
E vorba de randare,ori jocul nu randeaza cum trebuie ori e Pc'ul,si la mine face aceiasi faza. Sincer poate fii si de la joc,a fost facut in graba,nu o zic eu,o zice unu om ce lucreaza la Black Box ( Ea Games). Eu unul joc la low World Detalis,nu imi place efectul acela galben.
|
Quote:
Daca cu asta se poate ce sa mai zic de Skyline! |
am terminat jocul ,mi sa parut cam usor fata de pro street ,care a mai terminat ,ce pareri aveti
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning