![]() |
Re: Super Nova (RED)
Cocot iti faceam cu ce-a mai mare palcere da nu mai pot sa fac rost nici pentru mine :sad: Dala de sandero nu merge sa iti pui?
|
1 Attachment(s)
Un filmulet cu sunetul "tobei" ...nu am apucat sa o sudez , poate maine imi fac timp si dau o fuga pana la un service sa o sudeze:D
|
1 Attachment(s)
Asa arata masina in momentul de fata...am reusit sa sparg si spoilerul pe fata ( nu stiu cum ca m-am trezit fara el) asa ca am hotarat sa il dau si pe ce-l dupa spate jos si nu o sa mai pun spoilere ( eventual un cauciuc dala de sandero pe fata)
In primavara poate o sa apara si niste jante , suspensia mai lasata etc...sunt multe de facut , deocamdata pana nu se mai incalzeste afar nu mai fac nimic la ia. |
Ti-am si zis sa ai grija cu prelungirea...
|
Asta e se mai intampla...oricum era putin crapata:D
|
6 Attachment(s)
Am mai facut cateva modificari ca tot sa mai incalzit afara:D
- jante cu tot cu cauciucuri - banda de cauciuc pusa la bara fata - taiat o spira din arcurile dupa fata (mai trebuie sa tai una dar deocamdata imi trebuie presa de arcuri) P.S. Dati-mi si mie o idee ce culoare sa fac jantele:?: |
frumoasa masina .. jantele sunt 13 sau 14?
masina nu sa lasat foarte mult sau mi se pare mie , a mea este cum o ai tu fara sa tai nici o spira . knd scoti arcu trebuie neeaparat presa? pt ca vreau si eu sa tai o spira |
Quote:
AG-20-MCA: mai bine ai comprima arcurile, o să se aşeze frumos cu ele comprimate şi o să se lase bine de tot! |
A mea a fost putin mai mult ridicata fata de una normala de aceea nu ti se pare ca a coborat mult (2cm).
Jantele intradevar sunt pe 13" cu cauciucuri fata: 165/70/13" si spate: 175/70/13" La arcuri iti trebuie neaparat presa de altfel risti sa treaca arcul prin tine :lol::lol: |
cauta in comert sau in targul de la vitan "gheare" pentru arcuri, te vor ajuta foarte mult
jantele lasale asa negre ca dau bine, personal imi plac:) legat de suspensie/arcuri, vad ca esti din bucuresti, la RAR-ul de pe calea grivitei este un atelier care intareste arcurile poate te intereseaza:) sa-ti faci o suspensie mai rigida:) imi place faza cu "fan logan club":lol: bafta cu masina |
Nu sunt din Bucuresti din pacate...decat masina are numere de bucuresti eu sunt din arges (Mioveni).
Presa de arcuri am avut da a cedat filetu de la o piulita...trebuie sa caut pe la service ceva sa mai tai o spira pa fata.Arcurile nu vreau sa le intaresc sa fie rigida ca daca vroiam sa fie rigida le comprimam , dar vreau sa fie decat putin mai joasa de fata. Jantele o sa le fac albe sa vad cum da , mi-am facut un VT si pot sa spun ca imi palce cum dau albe. |
9 Attachment(s)
Poze noi cu ce am mai mesterit pe la masina...faruri vopsite alte prelungiri la bari si un eleron care deocamdata a fost decat de proba trebuie sa il mai finisez putin si sa il vopsesc:D
|
E din masa...:lol:
|
dar stopu din dreapta ce a patzit dc nu il schimbi ?
farurile dau bine asa o sa le fac si eu asa NUMAI BINE! |
hai ca a iesit frumos ;)
iar stopu lu nea ZIBu`.. 8) are o istorie mai aparte :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning