Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

marius3030 20-04-12 18:18

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

superba!:shock:
bara fata o sa fie fixa sau o tai?

Antilles 20-04-12 20:46

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sp1ky (Post 4990014)
arata chiar foarte bine, felicitari :D

Merci frumos!

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4990143)
Ideile sunt bune şi maşina arată frumos dar o vei ţine de stradă sau numa' pentru show-uri?

Īntreb asta pentru că ai optat pentru bodykit fix...

Momentan va fi si de strada, asta pana la schimbarea de motor si suspensie si de...cine stie. Nu e nimic fix inca, de la ce se vede acolo pana la final mai e inca cale lunga.

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4990149)
Ziceai ca ajungi la Iasi saptamana viitoare? :) Poate am sa-o vad live ...
Stiu ca ti-ai luat 17 , dar dupa parerea mea , cu aceste umflaturi ale aripilor si cu tot bodykit-ul ...iti trebuie ceva mai lat. 8 cu 9 , 9.5j :)
Tie sa-ti placa ..asta e cel mai important ...

Sper sa ajung acolo, dar pe zi ce trece sansele scad, mai ales ca mai sunt inca 1000 de detalii ca masina sa fie perfecta, in cel mai bun caz as ajunge cu exteriorul gata, interiorul montat partial si...cine mai stie ce mai pot sa fac. Pe de alta parte mai vine si Suceava, acolo vom putea duce mai multe masini de data asta insa cred ca numai un Skyline trimitem care participa si la drift.

Nu vreau momentan jante mai late, am optat pentru distantiere usoare, vedem dupa schimbarea de motor.

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4990344)
superba!:shock:
bara fata o sa fie fixa sau o tai?

Merci, devine superba, doar e o productie "The Workshop":P
Fixa? in ce sens? bara o sa fie dintr-o bucata cu aripile, adica, daca va fi cazul, se va da jos cu tot cu aripi, da, stiu ca pare complicat dar discutam de doar vreo 9 suruburi (inainte erau pe bara numai, 10 prinderi).

Si inca un set de poze, de data asta si din fata plus hayonul inainte de matritare.

P.S. Bara spate nu e varianta finala dar stim in mare ce facem si acolo.

B-99-SAA 23-04-12 13:31

Arata foarte bine! Culoarea finala? :D

FeS 23-04-12 15:28

Imi place ce vad....va iesi ceva super tare!

Antilles 23-04-12 16:33

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4994135)
Arata foarte bine! Culoarea finala? :D

In principiu Arancio Argos de Lamborghini Aventador putin modificat, dar avand laborator de vopsele si paletarele de culori la dispozitie e mai greu sa ma decid.

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 4994316)
Imi place ce vad....va iesi ceva super tare!

Merci, daca era coupe era si mai ok. A fost trist sa vad cum s-a tencuit inainte masina.

VaLeX 25-04-12 14:26

Imi place cum lucrati , sigur va iesi spectacol.
Macar la exterior poate reusiti sa o terminati , daca nu ...ne vedem la alt eveniment , nu-i problema.
Sa ai spor !

Antilles 25-04-12 14:27

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4997378)
Imi place cum lucrati , sigur va iesi spectacol.
Macar la exterior poate reusiti sa o terminati , daca nu ...ne vedem la alt eveniment , nu-i problema.
Sa ai spor !

Nope, nu terminam pt. Iasi....dar sigur pt. Suceava.

Antilles 28-05-12 18:00

:)) se pare ca nu am terminat nici pe weekend-ul trecut si nici saptamana asta nu avem timp de Opel defel. Nu mai dau termene, nici nu ma mai gandesc la ele..deci...vedem, o sa fie gata (bine) intr-o buna zi:)

marius3030 28-05-12 23:27

las ca o s-o termini tu!mai bn incet si bn decat repede si prost!;)
intre timp ce s-a mai facut la ea?

Antilles 30-05-12 22:43

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5043253)
las ca o s-o termini tu!mai bn incet si bn decat repede si prost!;)
intre timp ce s-a mai facut la ea?

Da, mai bine mai incet, problema-i ca din doua masini amandoua sunt in lucru si deja nu mai am cu ce umbla...exasperant...
Pana acum s-au terminat evazarile, fata, pragurile, hayonul, mai sunt doar cateva finisaje la evazari si terminat bara spate...mai astept gumele pentru jantele noi si vopsitul. Cam atat daca nu luam in considerare interiorul.

tng 31-05-12 10:42

Pana la urma raman jantele de pe pagina anterioara?
Cum zicea si colegu VaLex, mare atentie la jante.... la tipul asta de bodykit da bine ceva cu buza, iesite in afara, cauciucuri cu balon mic.
Cu suspensia cum stai?

Bodykitu imi place, a iesit foarte bine. Sa o vedem vopsita 8)

Antilles 01-06-12 20:55

Quote:

Originally Posted by tng (Post 5046718)
Pana la urma raman jantele de pe pagina anterioara?
Cum zicea si colegu VaLex, mare atentie la jante.... la tipul asta de bodykit da bine ceva cu buza, iesite in afara, cauciucuri cu balon mic.
Cu suspensia cum stai?

Bodykitu imi place, a iesit foarte bine. Sa o vedem vopsita 8)

Da, raman jantele alea, mie imi plac cum dau cu body kit-ul si cu culoarea masinii (deocamdata). Suspensia e ok, momentan nu vreau sa o cobor si mai jos fiind masina de zi cu zi.

Antilles 22-06-12 16:33

Cameleon albastru-rosu!....nu de alta da-i moka. Bine ca mai e o groaza de lucru la bodywork dar avem deja culoarea:))

VaLeX 29-06-12 08:21

Si revin pt. ca-mi sta pe creier.

Ai sa vezi dupa ce termini masina, va trebui sa investesti in niste jante pe masura lucrarii. E doar parerea mea ..e singurul lucru care nu-mi place la masina :)

Succesuri si sper sa ai ocazia vara asta sa te plimbi cu ea.

Antilles 29-06-12 20:38

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 5083931)
Si revin pt. ca-mi sta pe creier.

Ai sa vezi dupa ce termini masina, va trebui sa investesti in niste jante pe masura lucrarii. E doar parerea mea ..e singurul lucru care nu-mi place la masina :)

Succesuri si sper sa ai ocazia vara asta sa te plimbi cu ea.

Si revin, nu schimb jantele, imi plac la nebunie (poate arata mai bine pe viu). Azi a intrat la finisaje, dupa asta mai e doar bara spate de facut si apoi vopsit. Sunt si gume noi pt. JANTELE ALEA:P, vopseaua cameleon exista deja (din pura intamplare, nu asta vroiam initial), deci sper si eu ca ma dau vara asta cu ea, macar putin (ca mai am cu ce sa ma dau)

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning