![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
superba!:shock:
bara fata o sa fie fixa sau o tai? |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Nu vreau momentan jante mai late, am optat pentru distantiere usoare, vedem dupa schimbarea de motor. Quote:
Fixa? in ce sens? bara o sa fie dintr-o bucata cu aripile, adica, daca va fi cazul, se va da jos cu tot cu aripi, da, stiu ca pare complicat dar discutam de doar vreo 9 suruburi (inainte erau pe bara numai, 10 prinderi). Si inca un set de poze, de data asta si din fata plus hayonul inainte de matritare. P.S. Bara spate nu e varianta finala dar stim in mare ce facem si acolo. |
Arata foarte bine! Culoarea finala? :D
|
Imi place ce vad....va iesi ceva super tare!
|
Quote:
Quote:
|
Imi place cum lucrati , sigur va iesi spectacol.
Macar la exterior poate reusiti sa o terminati , daca nu ...ne vedem la alt eveniment , nu-i problema. Sa ai spor ! |
Quote:
|
:)) se pare ca nu am terminat nici pe weekend-ul trecut si nici saptamana asta nu avem timp de Opel defel. Nu mai dau termene, nici nu ma mai gandesc la ele..deci...vedem, o sa fie gata (bine) intr-o buna zi:)
|
las ca o s-o termini tu!mai bn incet si bn decat repede si prost!;)
intre timp ce s-a mai facut la ea? |
Quote:
Pana acum s-au terminat evazarile, fata, pragurile, hayonul, mai sunt doar cateva finisaje la evazari si terminat bara spate...mai astept gumele pentru jantele noi si vopsitul. Cam atat daca nu luam in considerare interiorul. |
Pana la urma raman jantele de pe pagina anterioara?
Cum zicea si colegu VaLex, mare atentie la jante.... la tipul asta de bodykit da bine ceva cu buza, iesite in afara, cauciucuri cu balon mic. Cu suspensia cum stai? Bodykitu imi place, a iesit foarte bine. Sa o vedem vopsita 8) |
Quote:
|
Cameleon albastru-rosu!....nu de alta da-i moka. Bine ca mai e o groaza de lucru la bodywork dar avem deja culoarea:))
|
Si revin pt. ca-mi sta pe creier.
Ai sa vezi dupa ce termini masina, va trebui sa investesti in niste jante pe masura lucrarii. E doar parerea mea ..e singurul lucru care nu-mi place la masina :) Succesuri si sper sa ai ocazia vara asta sa te plimbi cu ea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning