![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
si apropo care e legatura cu bmw ? |
Quote:
Ce ziceam mai sus, aceleasi Volkswagene machiate si vandute la pret de premium pe care noi le comparam cu BMW-ul in topicul asta. |
Quote:
nu e chiar cum zici tu ... vw machiat. eu am un vw, dar conduc si audi zilnic ... si exista o diferenta destul de mare. dar in fine ... ce sa ii explic eu unei persoane care in afara de bmw nu vede altceva ... P.S. r8 ce e ? un eos pus invers nu ? ;) Si Phaeton a iesit inainte de A8 ... Si A5 defapt e un Corrado ... |
In definitiv nu iau bani sa promovez calitatea sau alte atribute ale unor masini....deci nu merita sa uzam tastele ptr un topic ce tzine de gusturi si grad de informare,un topic ce nu are sfirshit....fiecare cumpara ce vrea
|
Quote:
A3 8P a aparut inaintea lui G5 cu 2 ani. Cat despre mine.... Eu stau linistit ca se vand de 4 ori mai multe 2.0TDI decat 320d. Pot sa ma exprim in privinta acestui thread?? Este de-a dreptul idiot si generator de flame-uri din start. Si oricum Audi este naspa si nu se poate compara cu bmw asa ca de ce a fost initiat acest topic??? Stim cu totii ca nu exista decat bmw ca masina. Initiatorul topicului este fan bmw.De ce tocmai Audi vs bmw?? De ce nu Merc vs bmw? De ce nu Honda vs bmw??? Sau Toyota vs bmw.... L.E. Se scrie "poll" si toti copii de 14 ani ar vota bemve rulzz |
Quote:
Doar este de la bmw nu???:lol: O curiozitate totusi... E posibil ca X sa nu faca fata la 500cp??? De ce nu scoate bmw care este un brand atat de maret si grandios o masina care sa faca fata la masinile cu 4X4 sport??? Adica nu au nimic care sa se bata cu wrx sau cu evo. Nu ma ridic cu pretentii de motor 2.0L turbo pe care il au toate firmele in oferte de la Renault pana la Mitsubishi. O masina cu integrala care sa fie legenda. Cum a fost M candva. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca X5 e singurul care are vreo 400cp si X. |
si un x-drive extrem de prost de altfel pe x5
|
Quote:
si un x-drive extrem de prost de altfel pe x5 poti sa spui u cu mana pe inima ca exista vreo tractiune integrala aproape perfecta care sa`ti reziste si dupa 20 de ani? |
nu iau partea la nici unu.clar bmw este peste audi fara indoiala la toate capitolele.dar ambele au modele bune si rele.mclaren are mot bmw,bugaty tehnologia fsi a grupului vag.parti proaste au ambele.eu am avut un e 46 316 1.9 si vreau sa zic ca e un ot de kk consuma enorm .dar calitatea bmw e altceva multe clase mai sus.in bmw totul iti este la indemana e masina facuta pt sofer si pasagerii din ea cu mult cap.eu votez bmw pe orice plan
|
[QUOTE=vacaroz;1593690]400 cp sunt ceva, e o masina grea si cu un cuplu mare, ce te face sa crezi ca ina 150 cp nu mai mergeau?
si un x-drive extrem de prost de altfel pe x5 poti sa spui u cu mana pe inima ca exista vreo tractiune integrala aproape perfecta care sa`ti reziste si dupa 20 de ani?[/QUOTE] da. a mea e din '88 si merge ca focul. quattro adevarat, d-ala full mecanic fara electronice si alte nebunii. |
Quote:
@bara : word!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning