![]() |
Re: hai ctza!
Quote:
|
pentru spectatori se plateste ceva?
|
Haha .. daca nu platesc cei care participa, tu intrebi daca platesc spectatorii? :).
Nu e vre-o arena, sa stai pe locuri. Deci nu cred. |
nu se plateste nimic de catre nimeni
|
Re: hai ctza!
Quote:
|
kwx imi pare rau ca nu te-am luat in seama, dar din cate inteleg io tu provoci pe oricine de la 150-200 cai, deci nu ai ce cauta la grupa de incepatori ca noi(101-130)!
cu respect mitica cortez osos locos |
grupa de incepatori???.... daca motorul ala are 115 cai in talon, ce vrei sa treaca la o noua clasa?... mai sunt masini de luat in seama la aceasta grupa(vezi TDI-urile cipuite).........
p.s. probabil ca o sa treaca la alta clasa dupa ce castiga 3 curse la rand si nu mai are adversari |
am uitat, o sa concurez si eu cu 5-ul meu chiar cu probleme la ambreiaj, sa fac comparatie cu KWX
|
R 5 Gt turbo are 120 de cai nu 115.Cel vechi avea 115.
Acesta cum e al lui KWX-u are 120 de fabrica la 0,68 bari |
sunt doua variante intr-adevar, 85 pana in 1988 si 88 kw dupa
|
INTALNIRE PENTRU TOATA LUMEA CARE VINE DIN AFARA GALATIULUI IN FATZA LA CASA DE CULTURA LA PAPADIE MAINE SAMBATA 22.10.2005 INCEPAND CU ORA 10.00
|
Ma tem ca va dau o veste proasta :roll: ,nu mai pot veni in Galati...ma simt foarte rau ,cred ca e gripa aviara :arrow: ramane pe data viitoare...bafta multa maine si...data viitoare promit ca voi incerca sa dau startul :wink:
|
Sper sa nu-mi faca probleme masina....ca sa ma pot bate vitejeste :lol:
|
maine o sa fie si bacaul. o sa vin acolo. cine vrea sa ma astepte????? cum ne recunoastem.????????
|
Vin si eu :twisted:
Si probabil mai cativa din Insomnia! Ne vedem acolo! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning