Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

Eugen_TL 22-04-06 22:42

Re: Care va plac mai mult ?

viitoarea mea profa de ist e o baba... :) are parul mov...e jmekera! cand merge la mare cu elevii face toplessssss ! grav grav ! pana si bronzul refuza sa se aseze pe ea! :) :) :)

RA_2fast4u 23-04-06 00:59

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
viitoarea mea profa de ist e o baba... :) are parul mov...e jmekera! cand merge la mare cu elevii face toplessssss ! grav grav ! pana si bronzul refuza sa se aseze pe ea! :) :) :)

deci nu cred!! in fata la elevi? si ii si baba =))))) ce oameniii!! ceeee oaaaaaameeeniii domle!!!

Eugen_TL 23-04-06 10:53

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
deci nu cred!! in fata la elevi? si ii si baba =))))) ce oameniii!! ceeee oaaaaaameeeniii domle!!!

cand obraznick va arunca pe aici o privire o sa confirme....... baba la mare... :) :)

don_costelo 25-04-06 07:10

bai frate asta cu paru mov ma enerveaza de mor
babe scrantite la cap=))

Mustang 25-04-06 07:32

normal ca sunt scrantite la cap...
ca altfel nu cred ca se vopseau asa in capu' ala bubuit...
scleroza, senilitatea si orice alte boli de cap "e" in floare =))

don_costelo 25-04-06 20:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
normal ca sunt scrantite la cap...
ca altfel nu cred ca se vopseau asa in capu' ala bubuit...
scleroza, senilitatea si orice alte boli de cap "e" in floare =))

ba eu as interzice prin lege vopseaua mov
Da daca eu ma duc la scoala vopsi mov si ma vede vreun prof sau profa vopsit mov pai creca cemi aud urechile....AOLEEEEU.!

2fastboy 25-04-06 20:26

brunetele cele mai senzuale :twisted: super sexy ;)

Mustang 26-04-06 07:47

Quote:

Originally Posted by don_costelo
ba eu as interzice prin lege vopseaua mov
Da daca eu ma duc la scoala vopsi mov si ma vede vreun prof sau profa vopsit mov pai creca cemi aud urechile....AOLEEEEU.!

las' ca ma dusesem eu prin a 8-a la un bairam vopsit mov in cap...
stateam in statie la 34 de la muncii...si langa mine o baba care se tooooooot chiombea la parul meu (nota: baba nu era mov/verde sau alte culori in cap...decat carunta)...

deja agasat ca ma tot tintuieste baba cu privirea...ii zic : "Pot intreba de ce tot ma fixati cu privirea ????"

La care mortaciunea : " Da du-te mama la biserica sa il scoata pe dracu' din tine !!!! "

nah senilitate :lol: :lol: :lol:

si raman la brunete / satene si umpic roscate in mod normal...ca sa nu fiu offtopic ;)

RA_2fast4u 26-04-06 15:42

Quote:

stateam in statie la 34 de la muncii...si langa mine o baba care se tooooooot chiombea la parul meu (nota: baba nu era mov/verde sau alte culori in cap...decat carunta)...

deja agasat ca ma tot tintuieste baba cu privirea...ii zic : "Pot intreba de ce tot ma fixati cu privirea ????"

La care mortaciunea : " Da du-te mama la biserica sa il scoata pe dracu' din tine !!!! "

si raman la brunete / satene si umpic roscate in mod normal...ca sa nu fiu offtopic ;)

zici ca ii buna-mea =)) :lol: :lol:

shi ca sa nu fiu nici eu prea off, tot mai mult imi plac roscatele :D:D:D

don_costelo 26-04-06 20:36

Quote:

MUHAHAHAHAHAH

aleks 28-04-06 09:54

Quote:

si sa-ti scoata si dracoaicele brunete, blonde si roscate, odata cu asta, nu?:lol::lol::lol:

MnemonyK 29-04-06 21:20

Sa dea Domnu' sa va cada parul cu movul vostru cu tot !!!
:) :) :)

aleks 02-05-06 00:32

cu cine vorbeai mnemonyk?

MnemonyK 02-05-06 08:34

la cei care sunt vopsitzi mov sau cei care vor sa se vopseasca...

RA_2fast4u 02-05-06 20:42

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
la cei care sunt vopsitzi mov sau cei care vor sa se vopseasca...

kik, scarbos! baieti in mov? aia ii bataie de joc frate... ma gandeam eu candva sa ne facem toti colegii freza mov sau verde sau ceva de genu si sa mergem la scl.. da sa ma vopsesc mov? no way!

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning