![]() |
Re: Care va plac mai mult ?
viitoarea mea profa de ist e o baba... :) are parul mov...e jmekera! cand merge la mare cu elevii face toplessssss ! grav grav ! pana si bronzul refuza sa se aseze pe ea! :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
cand obraznick va arunca pe aici o privire o sa confirme....... baba la mare... :) :) |
bai frate asta cu paru mov ma enerveaza de mor
babe scrantite la cap=)) |
normal ca sunt scrantite la cap...
ca altfel nu cred ca se vopseau asa in capu' ala bubuit... scleroza, senilitatea si orice alte boli de cap "e" in floare =)) |
Quote:
Da daca eu ma duc la scoala vopsi mov si ma vede vreun prof sau profa vopsit mov pai creca cemi aud urechile....AOLEEEEU.! |
brunetele cele mai senzuale :twisted: super sexy ;)
|
Quote:
stateam in statie la 34 de la muncii...si langa mine o baba care se tooooooot chiombea la parul meu (nota: baba nu era mov/verde sau alte culori in cap...decat carunta)... deja agasat ca ma tot tintuieste baba cu privirea...ii zic : "Pot intreba de ce tot ma fixati cu privirea ????" La care mortaciunea : " Da du-te mama la biserica sa il scoata pe dracu' din tine !!!! " nah senilitate :lol: :lol: :lol: si raman la brunete / satene si umpic roscate in mod normal...ca sa nu fiu offtopic ;) |
Quote:
shi ca sa nu fiu nici eu prea off, tot mai mult imi plac roscatele :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Sa dea Domnu' sa va cada parul cu movul vostru cu tot !!!
:) :) :) |
cu cine vorbeai mnemonyk?
|
la cei care sunt vopsitzi mov sau cei care vor sa se vopseasca...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning