![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Poate-s si o fantoma, cine stie? Nu e problema ta pe unde bantui eu sau de unde sunt.
Tu mai bine gandeste-te ca-i tii partea unui om care MINTE!!! Te inteleg ca vrei sa te dai si sa demonstrezi ca poti sa faci ceva, dar esti prea frenetic! Spui ca nu-l cunosti pe Sebastian, dar simt ca ai fi in stare sa-l urmezi si-n gaura de sarpe. De cand ai intrat pe forum, l-ai sustinut peste tot. Asta denota multe chestii. |
Re:
Quote:
knd mai cresti in varsta si gandire,kuta-ma |
Scuza-ma, nu sunt eu ala care spune ca BMWurile ursuletz sunt masini bune de casat si nu sunt eu ala care arunca in stanga si-n dreapta cu jigniri.
Oare cine e imatur in gandire... ?! :roll: Si... da, va uneste acelasi fenomen, aceeasi pasiune. Aceeasi pasiune ne uneste pe toti, ca doar de-aia suntem aici. Dar asta nu inseamna ca Sebastian e un exemplu bun de urmat. Nu cred ca stii (daca intr-adevar nu-l cunosti) ce-i poate mintea. Oricum, suntem offtopic, si Sebastian a ezitat sa-mi raspunda la o intrebare, cred eu, normala: pilotii licentiati de cine sunt reprezentati in \"discutia\" asta (cu iz de Bronx, Pantelimon sau alte cartiere \"rezidentiale\")? |
Re:
Quote:
din kte stiu,tu ne-ai luat p toti la rand si ne-ai etichetat ba kini,ba bagabonti,ba frenetici |
inkntat!
pai ei knd au auzit d masini d strada...confruntari p strada,s-au dat loviti... acum tre sa ma duc la o bauta,dar revin,sa mai sustin `liniutarii` ar trebui sa iesi si tu ...ma ala kre vrei sa mori repede :P pace |
pentru ce ati irosit 20 de pagini ? ca sa va certati ? certati`va pe messeneger , pm dar cred ca ati dat`o in off topic de vro 16 pagini incoace .
|
Quote:
Nu prea cred ca stau asa lucrurile si daca ar fii asa de usor nu ai mai avea loc de cate masini s-ar da. :wink: |
Daca de cei de 20 de ani .. v-ati luat , ca se baga in discutie si etc. nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa-mi ziceti mie ... cert e CA ..
in 20 de nenorocite de pagini ! nu s-a discutat NIMIC concret .. numai cearta .. parca se doreau discutii constructive .. : / mie mi se pare o idee buna , ceva nou .. o sa fie frumos sa vezi ceva din \"partea aia\" vs .... kwx`u .. sau etc. :roll: CZR`ule .. lasa-i frate sa discute .. nu te mai certa cu toti .. n-are rost.. :/ te vedeam altfel : / |
Re:
Quote:
|
ALEX TUDORICA
5 Attachment(s)
Alta masina de lupta a noastra a celor fara de licenta.
|
si mai jos de subaru si etc.
ce o sa folositi ? :? |
Aici exista o tema si anume cea legata de o competitie sportiva legala de tip LEGAL RACING ce urmeaza a fi desfasurata in ziua de inchidere a SIAB2005 dupa ora pranzului la incheierea RALIULUI BUCURESTIULUI.
Toate discutile de pana acum au aratat ca este momentul sa trecem la fapte si m-au indreptatit sa fac acele afirmati prin care infieram criticile nejustificate facute de unii piloti de raliu, vtm sau apropiati ai lor. In acelasi timp beneficiem si de simpatia altora, asta fiind un fapt imbucurator pentru noi. Nu suntem domnisoare, insa ni se pare normal sa fim tratati cu respect si onoare, fapt pe care nu toti licentiati si apropiati lor au bunul simt sa-l faca. Nu agreez nici injurile aduse de cei fara licenta si sper ca argumentele logice sa primeze, iar faptele sa vorbeasca! Aceasta discutie probabil va continua si dupa confruntare, asteptand ca tonul sa fie pozitiv in continuare. Va multumesc de intelegere[/color] |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning