Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7785-ext-dj-21-pmd-oltcit-craiova.html)

foss 09-05-07 21:08

Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova

Laure2fast sincer este prima data cand aud de asa ceva si chiar nu stiam chiar daca sunt un pasionat de masini.....este prima data in viata mea cand aud de discuri la cutia de viteza dar tu stii.Dar stii cum se supne... "toata viata invatam".....

Laure2fast 09-05-07 21:40

Quote:

Originally Posted by foss (Post 893198)
Laure2fast sincer este prima data cand aud de asa ceva si chiar nu stiam chiar daca sunt un pasionat de masini.....este prima data in viata mea cand aud de discuri la cutia de viteza dar tu stii.Dar stii cum se supne... "toata viata invatam".....

ok..nimeni nu s-a nascut invatat

adrianul 14-05-07 12:24

nota 10 si cea mai tare chestie de pe masina mi se pare cum vine aripa spate peste janta asa, e nebunie!

foss 14-05-07 15:43

Arata bine si se vede ca este facuta cu pasiune!!!!Respect frate!!

alex_dj_85_nnn 20-05-07 17:39

calumea oltcitu:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :2gun:

gaby JLD 23-05-07 00:06

foarte tare asa da oltean

wolf42003 01-06-07 22:53

mey ce sa zic.....
bv tzie k tziai ales masina asta...dar chiar cred k nu esti in toate mintile:)....
bv si pentru munca depusa...pt ca in final a iesit ceva frumos....

aleks 03-06-07 15:48

olteanul asta trebuie trecut la "clasici ai genului" nu cred k sunt multi pasionati care sa nu-l stie... :)

meryn 03-06-07 17:10

stie cineva vre-o metoda de a muta frana de mana de pe fata pe spate la Oltcit 12 TRS dar sa si tina frana de mana :D ce zic sa tina sa inghete cand o tragi

Lao 03-06-07 19:30

Da. Etrieri spate de Oltcit RM, dar eficienţa şi fiabilitatea... sunt in pom. La fiecare 4-5 trageri trebuie reglată. Merită?

meryn 03-06-07 22:17

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 931816)
Da. Etrieri spate de Oltcit RM, dar eficienţa şi fiabilitatea... sunt in pom. La fiecare 4-5 trageri trebuie reglată. Merită?

hmmm...nu prea merita da mi-ar fi placut sa am frana de mana pe spate da dau si eu niste drifturi cu frana de mana intoarceri alea alea :lol:

meryn 03-06-07 22:19

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 931816)

apropo daca e vorba de RM numai vrau sa aud :)) am avut si deala apasam de 5 ori pe pedala sa se opreasca acuma am un 12TRS si sunt super multumit de frane ma scot singur prin parbriz cu ele :D

Lao 03-06-07 22:22

Clar, nici nu se compară frânele de la una la alta. Dacă ai avea discuri şi plăcute franţuzesti măcar pe faţă, ai vedea cum ţin după ce le incingi un pic, dar nu prea tare, că dai in extrema cealaltă. :D

Dany_PMD 05-06-07 08:17

Quote:

Originally Posted by meryn (Post 931659)
stie cineva vre-o metoda de a muta frana de mana de pe fata pe spate la Oltcit 12 TRS dar sa si tina frana de mana :D ce zic sa tina sa inghete cand o tragi

Salutare baieti.
Ma bucur ca va place masina mea la care am muncit mult si in care am investit foarte multi bani.
Un mic sfat pt meryn:
Dupa cum a spus si LAO iti poti monta niste etrieri de RM pe spate pt a avea frana de mana pe spate,care este un mare avantaj pt cei care stiu sa se dea.Frana nu o sa tina cun ar trebui ea, adica nu o sa blocheze roata atunci cand o tragi.Astfel frana de mana devine foarte elastica si va prinde foarte greu.
Un mic sfat iti dau :-cauta un oltcit Club 11 RT ce are montat pe spate o punde modificata putand spune asa adica este puntea de oltcit si la capatul bratelor nu mai are etrieri are tamburi fixati cu ajutorul unor flanse,asa cum are dacia.Iti poti pune fara probleme si frana va fii super buna, garantat.
Atunci nu o tragi bine ca te si intorci.

Dany_PMD 05-06-07 08:34

Quote:

Originally Posted by meryn (Post 931659)

Salutare baieti.
Ma bucur ca va place masina mea la care am muncit mult si in care am investit foarte multi bani.
Un mic sfat pt meryn:
Dupa cum a spus si LAO iti poti monta niste etrieri de RM pe spate pt a avea frana de mana pe spate,care este un mare avantaj pt cei care stiu sa se dea.Frana nu o sa tina cun ar trebui ea, adica nu o sa blocheze roata atunci cand o tragi.Astfel frana de mana devine foarte elastica si va prinde foarte greu.
Un mic sfat iti dau :-cauta un oltcit Club 11 RT ce are montat pe spate o punde modificata putand spune asa adica este puntea de oltcit si la capatul bratelor nu mai are etrieri are tamburi fixati cu ajutorul unor flanse,asa cum are dacia.Iti poti pune fara probleme si frana va fii super buna, garantat.
Atunci nu o tragi bine ca te si intorci.

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning