![]() |
Re: Cielo ERD
Mai fain statea cu celelante :D .. parerea mea
|
Quote:
|
frumoase si astea.dar celelalte erau mai spectaculoase.bafta
|
Sunt un mare fan al masinii tale, este intr-adevar cel mai frumos cielo de pe soselele patriei noastre si imi pare tare rau ca vrei sa-l vinzi, poate totusi cine stie te razgandesti!! Poate peste ceva timp o sa-ti para rau ca l-ai dat!!
Si ca o remarca, trebuie sa mentionez ca si eu sunt de parere ca jantele dinainte ii stateau mult mai bine, il faceau unic in felul lui!! Numai bine!! |
Am vazut azi niste jante foaaarte asemanatoare cu cele vechi ale tale (nu mi-am dat seama daca erau acelasi model, ca masina era in mers... insa din unghiul din care le-am vazut, imediat mi-a zburat mintea la masina ta).
E vorba de un Vectra B visiniu care are la numar B-99-SFY. Sunt jantele pe care le-ai avut tu? |
Quote:
|
Mai degraba tind sa cred ca jantele suntpe un Calibra verde foarte frumos facut si ingrijit, chiar mi-a atras privirea, daca nu o fi chiar a ta Jady!! Daca ar fi si culoarea originala este o bijuterie!!
|
3 Attachment(s)
Am mai pus mana pe un set de roti:
Jante Shaper Champ polished lip: fata 8x16 ET25 cu gume TOYO T1R 195/45/16, spate 9x16 ET15 cu gume GoodYear Eagle F1 195/45/16 |
Streechhed tires rules !!! Sa le stapanesti sanatos ! O poza din fata masinii sa pui si tu ;))
|
Se vad foarte tare, mie imi placeau si alea Schmidt foarte mult insa si astea se integreaza perfect. Pneul spate nu cumva e mult prea mic, da super ok streched insa parca ar fi trebuit unul putin mai lat si tot streched pus (stiu ca deja aripa e umflata, stiu ca sunt sanse mari sa frece insa daca ai toleranta sa permita un nou pneu, parca ar fi o treaba).
|
Parca e in 2 culori masina..Si referitor la jante cele pe care le aveai cand ai facut prezentarea la promotor erau cele mai frumoase..Acum nu stiu..este doar o parere.
|
ce-ti mai face masina, trage, trage?
de frumoasa e frumoasa, nimic de zis bravo!! |
da bos, te astept cand iti trece durerea de burta sa vedem care e treaba ;)
PS: te mai asteapta si baiatu ala cu Audi A4 1.8T de la care ai luat Ascona cu 8 valve |
Quote:
mult succes atat tie cat si baiatului de la care oi fi luat ce ziceai tu ca oi fi luat cu 8 valve sau cate valve or fi fost ! |
Ai grija cu durerea aia de burta ... baga niste pastile, supozitoare, ceva ca nu face bine la blazon. Daca ai ceva de demonstrat ... demonstreaza pe strada, nu te da lovit! Sau Ascona aia 16V cu 250cp "preparata" in Germania da inapoi in fata provocarilor?
PS: Eu nu te provoc ca mi-e sa n-o dai subit in diaree acuta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning