Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

Clau_88 18-11-08 01:29

Re: Club MATIZ

sal baieti...mai e in picioare clubul??(sau p roti..)

coman razvan 18-11-08 10:31

Ce e deosebit la matizul negru?

Black Pearl 18-11-08 12:41

E primul Matiz negru pe care il vad :rolleyes2, si imi plac modificarile pe care le-a facut la el.
Si eu am avut Matiz, de aceea am intrat pe threadul vostru, imi place sa vad ce modificari se pot face la acest tip de masina, de care eu am fost foarte multumita.

Dr3adLorD 18-11-08 13:44

in afara de culoare care intr-adevar e ceva rar pentru un matiz , masina e facuta cu o doza foarte mare de prost gust care bate undeva spre kitsch dupa parerea mea

Clau_88 18-11-08 14:10

4 Attachment(s)
se pare k nu mi-a rasp nimeni la intrebarea legata d club...dar dak inca exista mai e loc si pt mn?

blackhowk 18-11-08 15:05

bun venit in club. pasionala culoarea "sangre diablo" sa zic asa :shock:

Clau_88 18-11-08 15:23

mi se pare ca ii zice "rosu super"..ms pt primire..acum ca sunt in club, intalniri nu facem si noi?

coman razvan 18-11-08 15:24

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1871819)
in afara de culoare care intr-adevar e ceva rar pentru un matiz , masina e facuta cu o doza foarte mare de prost gust care bate undeva spre kitsch dupa parerea mea

Exact...:???:

Robert_MNW 19-11-08 20:36

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1871457)
Ce e deosebit la matizul negru?

:shock:Cum adica ce are deosebit?!nu vezi flacarile si/sau tribalele...:evil:ce nu inteleg eu de ce nu a vopsit si capacele negre si niste folie pe parbriz ca sa fie complet!Si nu stiu de ce mie unu nu imi place Matizu' negru!!!O zi buna8)

blackhowk 20-11-08 18:02

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 1874988)
:shock:Cum adica ce are deosebit?!nu vezi flacarile si/sau tribalele...:evil:ce nu inteleg eu de ce nu a vopsit si capacele negre si niste folie pe parbriz ca sa fie complet!Si nu stiu de ce mie unu nu imi place Matizu' negru!!!O zi buna8)

salut.vad ca ai pus la pedale niste "chestii din aluminiu"... am si eu o pereche cumparate din carrefour ( am ramas fara cauciucurile alea de protectie - s'au uzat ) cum le-ai prins nu ating de podea? cursa la ambreiaj nu este afectata?
:?:

Robert_MNW 20-11-08 19:50

Quote:

Originally Posted by blackhowk (Post 1876618)
salut.vad ca ai pus la pedale niste "chestii din aluminiu"... am si eu o pereche cumparate din carrefour ( am ramas fara cauciucurile alea de protectie - s'au uzat ) cum le-ai prins nu ating de podea? cursa la ambreiaj nu este afectata?
:?:

Sunt gaurite pedalele dupa gaurile celor de aluminiu prinse cu surub si taiat de langa piulita si nu atinge nimic.O zi buna!;)

Clau_88 23-11-08 12:59

As avea si eu 2 intrebari:

1.Cum schimb uleiul in transmisie si ce chei imi trebuie?
2.Cum schimb bara din spate si ce chei imi trebuie?
Stiu ca sunt stupide dar prefer sa aud pararea catorva dintre voi inainte sa ma apuc sa desfac:D

renatremo 23-11-08 22:17

uita-te in manualul de service! e atat de bine explicat incat nu vei intampina probleme... daca nu il ai cauta-l pe forum... daca nu ... da un pm

boracu 26-11-08 12:08

sant boracu si ma bucur ca am putut sa intru in acest club sper sa am ajutorul vostru in anumite situatii

ce cotiera merge la buburuzele noastre?

Clau_88 26-11-08 23:28

Quote:

Originally Posted by boracu (Post 1887402)
sant boracu si ma bucur ca am putut sa intru in acest club sper sa am ajutorul vostru in anumite situatii

ce cotiera merge la buburuzele noastre?

eu am montat p un matiz una d'aia la 50 lei destul de comuna..doar ca a fost nevoie sa dau gauri in carcasa aia d plastic d la frana d mana..dar cred k merge orice cotiera universala

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning