![]() |
Re: Club MATIZ
sal baieti...mai e in picioare clubul??(sau p roti..)
|
Ce e deosebit la matizul negru?
|
E primul Matiz negru pe care il vad :rolleyes2, si imi plac modificarile pe care le-a facut la el.
Si eu am avut Matiz, de aceea am intrat pe threadul vostru, imi place sa vad ce modificari se pot face la acest tip de masina, de care eu am fost foarte multumita. |
in afara de culoare care intr-adevar e ceva rar pentru un matiz , masina e facuta cu o doza foarte mare de prost gust care bate undeva spre kitsch dupa parerea mea
|
4 Attachment(s)
se pare k nu mi-a rasp nimeni la intrebarea legata d club...dar dak inca exista mai e loc si pt mn?
|
bun venit in club. pasionala culoarea "sangre diablo" sa zic asa :shock:
|
mi se pare ca ii zice "rosu super"..ms pt primire..acum ca sunt in club, intalniri nu facem si noi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:?: |
Quote:
|
As avea si eu 2 intrebari:
1.Cum schimb uleiul in transmisie si ce chei imi trebuie? 2.Cum schimb bara din spate si ce chei imi trebuie? Stiu ca sunt stupide dar prefer sa aud pararea catorva dintre voi inainte sa ma apuc sa desfac:D |
uita-te in manualul de service! e atat de bine explicat incat nu vei intampina probleme... daca nu il ai cauta-l pe forum... daca nu ... da un pm
|
sant boracu si ma bucur ca am putut sa intru in acest club sper sa am ajutorul vostru in anumite situatii
ce cotiera merge la buburuzele noastre? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning