![]() |
Re: Probleme politice
Quote:
|
Ma :censored::censored:pe aia de umbla cu stegulete in carduri de 10-20 de masini si blocheaza cele 3 strazi si 2 semafoare din metropola Hunedoara.:evil:
|
nu am cu cine votaaaa ..nu au facut nimik si nici cei care vor veni nu vor face ..cu paunescu?cu ce mo reprezentat el pe mine porcu?sa mearga la el in dolj,,fuck u romania!!votati cu Borbély Károly – UDMR merge la raliuri
|
:oops:Mama ce criteriu pertinent de a-ti alege un conducator :lemon:
|
N-ai pe cine vota...cum a zis si kedy tati is hoti si paduchiosi...probabil ma duc si votez pe toti, ori stau acasa si mi se rupe...depinde de starea de spirit in care o sa fiu si de vremea de afara ...mi se rupe de toti conducatorii ca-imi vine sa inchid topicul dar il deschide Dadi iar :)))
|
Inchide`l :)
|
BAAAAA sa nu care cumva sa mergeti sa votati.Stati acasa sau mai bine mergeti la o bere numai NU votati. Nici unu nu merita sa-l stampilezi ca sa-i mearga lui bine. STOP VOT !!!!
|
Daca nu votezi iti fura votul ....
|
merg la vot doar pt a consuma tusul pe hartiile cu porci ... deci nu votez pe nimeni ...si asa va sfatuiesc si pe voi ...
|
La asta ma gandesc si eu ca daca nu ma duc sa votez o sa puna ei stampila in locul meu
|
pai merge-ti si ii vota-ti pe toti si asa se anuleaza votu deci tot nu a-ti votat cu nimeni..e foarte rau daca noi tineri nu mai votam voteaza pensionari care voteaza deamsola..
|
vai ca am bordu plin de materiale de campanie: calendare, pixuri, breloace, briz-brizuri. toate in 10 min cat a fost pauza
|
Votati sau anulati votul daca nu vreti sa voteze altcineva in locul vostru.
|
votati 2 persoane :D sau votati o persoana si mai puneti o stampila in afara chenarelor ca se ia drept vot anulat ;) am experientza :))
|
Le scriu o dedicatie cu markeru :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning