![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
A....si vreau sa va spun k benzina e mai nebuna k motorina....
M-a facut si ala cu solenta de 1,4 si la plecare si la finish....dar restu doar au plecat inaintea mea k la finish nu prea au mai ajuns cu toata tabla p masina... |
eu m-as da cu tine ... 1.4 MPI vs 1.4MPI (golan) :D:D:D da trebe sa le schimb caucicurile de pe fatza ca .. is prastie :))
|
Quote:
|
las` Gangstah ca te tragi cu baietzii din oras ...
sunt destui cu Logan care vor sa se ia ... |
bai... nu gasiti si voi alt loc sa discutati chestiile astea? totusi e un forum public monitorizat de politie !
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
lasa`i ma ca sunt de`ai nostri :lol::lol::lol::lol: pot sa se uite cat vor ... a spus cineva ora/data/locu ? |
nu conteaza, ora data locul... ei doar vor sa stie intentia si trec la atac si crede-ma .. nu o sa va placa! pt ca la noi la tgv s-au anulat multe tentative d'astea pt ca se discuta asa ceva pe forum! si in plus este sectiunea NSL ... gandeste-te ca ei merg pe mentalitatea, NSL = curse ilegale :) sper sa intelegi ce vreau sa zic! .. va sugerez sa va faceti un forum PRIVAT pe care sa il stiti doar voi, membri, ( cum avem noi ) si acolo puteti discuta ce vreti ca nu vede nimeni...decat voi :)
|
Quote:
Asa k stai frate calm k nu te ia nimeni la parnaie k din cate am inteles in discutia ta cu bix park iti luasei mana de pe NSL!!!;):oops:;);):oops: |
pol de la mine din oras nu are treaba cu mine :)) sunt pe o mana cu ei :x si cei din judetul mures .. nu prea cred ca monitorizeaza exact threadu asta .. deci nu imi fac griji =)) eu vroiam sa ma trag cu gangstah daca intram in sant in noroi .. sau invers
la ce va gandeati ? Doamneeee |
ne vrea doar binele...
oricum...multumim de sfat DOLB...in curand o sa facem site`u nsl severin si o sa vorbim acolo...si fara logare nu o sa poata nimeni vedea forumu ... gata..numai vorbim despre curse... |
gangstah.. mi-am luat mana dupa nsl tgv dar NSL-ul .. baza/ mama intotdeauna imi va fi la inima si niciodata nu voi disparea :)
|
salut...am revenit...ce mai fac baieti...imi pare foarte rau ca nu am mai fost pe aci de vro 2 zile...mai stateam de o frajea...ceva... da acum am revenit...:P cu forte noi... va pup...si abia astept sa ne vedem la urmatoarea intalnire...:D
|
imi place de electron ca intodeauna va pupa :)) chiar va iubeste:D
|
ce bulan esti...faci misto de mine...daca va pup de fiecare data sa stii ca o fac din respect...sau na...asta e vb mea...nu inseamna ca is bulan...voarba aia am si eu o nevasta o familie...>:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning