![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
=)) Off topic : chiar are dreptate :)
|
Quote:
|
eu :) ... ce am zis eu nu avea legatura cu topicul ... oricum are dreptate :) :D
|
Quote:
|
Quote:
hai gata cu offtopicul |
o da!!! :lol: :lol: :lol:
e un sl500 sau 600 negru prin oras..cu badge-uri de AMG...:lol: DAMN FAKER...:rolleyes2 se vede dupa tobe...si bara fatza...& multe alte chestii. |
Quote:
|
gri inleasing zici tu? :D
i-auzi "Alex moto"!!! :lol: da...am ceva cu masinile gri in leasing...mai ales Passat-urile...prietenii stiu dece! |
ve veni se pare un S600 biturbo AMG sau Brabus... prin oras in sapt viitoare....
|
marfa dak e real si nu fake.
|
crezi ca eu vb de fake aici? sper doar sa iasa pasentza celui care a plecat sa il aduca. si sa speram ca il tine mai mult, nu il vinde si nici nu il buseste :)
|
ok!
cand pui poze sa pui si una cu motorul daca se poate! thanks! :-) |
nu o sa pun poze. nu sunt adeptul fotografierii masinilor din trafic pt a fi puse pe net. fiecare face ce vrea. daca o sa fie adus, o sa il vedeti prin oras cu siguranta. si probabil nici prop nu e prea incantat sa ii apara masina pe net. sicner, nici mie nu mi-ar conveni.
no offence, dar nu mai am o anumita varsta. |
azi la ora 12.00 am trecut pe langa BIG si era un CL600,argintiu,interior bej cu jante O.Z. ......criminal absolut si cu nr de Prahova,BZC mi se pare k avea la nr...
|
@ platon cl-u ala e cam...rupt...are cam multi km la bord...il stiu de f mult timp...stiu istoria masinii...
anyway nice car...ce tare era dak avea alta culoare la interior :rolleyes2 @ bogdan nici "uncle"-ului nu prea ii place ca i-am pus pozele p forum...ca i-am zis de forum...dar acu ce sa mai fac... TNG...poate ma ajuti si tu sa scot cateva poze...ok? vb pe privat. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning