![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Distributia e cheia :D
Stii ca sunt aici daca ai nevoie de un etalon. Si mai nou avem propriul nostru VR6 de 2,9 cu care sa ne comparam. |
momentan eu nu are rost sa incerc, dar ala mic sigur e tentat de un vr6.Cine e cetateanul?
|
Kiki .
|
Quote:
|
luati-va ma golfuri1, iete ce rezistente sint : https://www.youtube.com/watch?v=PNk4W...eature=related
|
a trecut ceva timp de la expozitie, acolo am vazut-o, vreau sa te felicit pt pasiunea ta pt golf 1, in principiu a iesit bine,ca look, dar in nici un caz la finisari. mie mi s-a parut stramba cam peste tot, fara suparare, dar fara exigenta nu avem calitate! nu stiu unde ai vopsit-o sau cine a tras chit pe ea, dar nu a iesit deloc bine, bani aruncati pe fereastra. Si nici ornamentele de plastic de la aripi, pe care le-ai vopsit nu mi-au placut. de efect ari fi fost daca le roluiai, era cu totul altceva!
in rest...buna alegere a culorii, farurilor, buza,masca... bafta in continuare! |
Nu erau ornamente din plastic alea, erau prelungiri din metal.
Cat de tigan sa fii sa pui tiganii d-alea de plastic si sa le vopsesti culoarea masinii??? |
Quote:
|
aripile sunt evazate cu tabla mult mai mult decat originalu cu roluit nu ar fi iesit asa mari niciodata:))
peste care s-au pus ornamentele originale de pasaje de vw dar vopsitoru ala si-a batut joc de finisaje din pacate momentan nu am auzit de vre-un vopsitor bun care sa stie sa dea chit pe o masina curatata la tabla care mai are si 30 si ceva de ani |
8.11.2008 puteti veni la PORSCHE VEST 1 ( militari . soseaua de centura ) este intalnire vw ... sunteti asteptati cu toate modelel de vw.
|
n-ai auzit de 1 vopsitor bun...pai vino la mine la atelier si iti garantez ca iese glantz. si kadett-u meu are 20 de ani si a iesit f bine.
|
si eu am un vopsitor bun. si nu te tine deloc mult, te anunta din timp cand sa vii i`ti face o programare cu vopseaua si cand sa o iei.omu` stie si cu aerograful, a facut cursuri in germania, dar e cam scump.. :d
|
ca tot veni vorba: pe mine m-a costat 1200E cu masina curatata si dezechipata, aripi, usi, haion scimbate.Asta pentru ca nu am mai det cei 300E pentru ca a facut o treaba de tot rahatul.
nu mai am nervi sa o vopsesc, data viitoare va fi un ratlook, dau grund cu trafaletul, o omologhez maro si aia e.Oricum din interior nu vad ce culoare e si nici nu ma duc la agatat cu o masina care are doar un scaun scoica nereglabil.Urmatoarele investitii vor fi in motor, frane si evacuare. De 2 zile i-am schimbat din nou chiulasa si as mai avea unele mici reglaje de facut inainte sa ma mai joc si eu un pic cu ea. |
si asa ramane cotoarba mea preferata (golf mk1 )
|
Foarte frumoasa ,Felicitari pentru pasiunea si munca pe care o depui pentru masina .Chiar este ceva de invidiat ce faci tu ,.
Bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning