![]() |
Re: Care a fost prima ta masina?
1 Attachment(s)
Opel astra f 92 ,1.8(c18nz) ,90 cp ,combi .de un an si jumatate ,primita cadou pt ca am luat permisul din prima :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
dacie 1310 an 1985 inca o mai am numai ca este cam bolnavioara...:D
sincer nu mi-as fi dorit un bmw de la tati mai mandru sunt de daciuta mea muncita de mine asa cum era... momentan arata mai bn la vopsea in sensul ca e rosie toata numai ca a patit un mic accident nu mai are o aripa :Dsi directia la o roata e dusa:D:P |
3 Attachment(s)
Daewoo Tico '99
|
Prima mea masina a fost o dacie break, primita de la unchiul meu. Cat am mai tras cu ea, nu mergea nimic, reparam ceva cadea altceva, insa imi amintesc cu placere de aventurile prin care am trecut cu ea.
Prima masina cumparata de mine a fost un Audi A3 Sportback. |
Audi R8....2008, 500 hp
|
Peugeot 205....GTI:lol: as fi vrut eu:sad: De fapt era GR de 1100cmc si era de-o varsta cu mine din '84. Oricum si-a facut treaba, odihneascase-n pace.
|
my first car toyota corolla din 89 in 2 usi 1.3 12V a fost supeer mai putin ca nu reusisem sa ii fac carburatoru a 2 un golf 3 cam ai de capu lui ca am avut eu ghinion si a 3 care o am un golf 4 de care sunt ff multumit
|
1 Attachment(s)
Salut, prima masina a mea a fost un Passat 3B, 1999, 1.9TDI
|
1 Attachment(s)
:)) prima dragoste.....un passat...cocosat :))
|
2 Attachment(s)
prima masina a fost un Opel Kadett din '91 1.8i 90cp pe care l-am transformat un pic
|
dacia 1310 din 97...:shock:
|
1 Attachment(s)
prima si inca mai este si va mai fi bmw e30 ,1987.:twisted:
|
2 Attachment(s)
Dacia 1300 --2005 (vopsea Spralac rosu imperial,cutie renault 21,scaune de toyota,bancheta audi 100 si multe alte modificari):((
Nexia 1997 -- prezent |
Prima mea masina a fost un Renault 5, 1.6 diesel, care l-am primit cadou de ziua mea , la 18 ani, care l-am reconditionat eu cu un prieten, dupa renault, am avut un BMW 525 din 1980;)), la asta ii scapa ambreaju si consuma cu galeata, dupa BMW, am avut un VW Scirocco de 110 cp ai 700 kg,la-m folosit odata si pe urma a avut ceva probleme la motor, si ultima mea masina a fost un BMW 316 din 94, de care am fost f multumit, cu exceptia faptului ca, consuma mult....acuma am 2 motociclete, si pt ca e iarna doar ma uit la ele din cand in cand;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning