![]() |
Re: CE DAMBLALE AVETI LA FETE SI FETELE CE DAMBLALE LA BAETI?
hmmm la mine e mai simplu... imi plac barbatii kre sa fie mai "scundaci" cam cat mine , si sa nu fie umfati cu pompa , nu suport "salistii" :D:D:D:D
... barbatii cu burta ii detest... in rest... brunetei si ochii verzi-albastri... caracteru... hmmmm .. detest narcisismul la barbati.... nebunia isi are loc cu limita bineinteles... in rest... romantici,surprinzatori si cu multe surprize (mai placute) !!! :D:D:D:D |
hmm..imi plac brunetele, cu tenul inchis spre masliniu, sanii sa fie tari si rotunzi, funduletu sa fie ferm..poate fi si mai mare..fara burtaaa..inaltimea nu conteaza
cel mai important..sa fie cuminti si sa le duca si pe ele capu cat de cat |
eu prefer fetele care sa stie sa se aranjeze....ca degeaba e frumoasa daca se imbraca ca un baiat...nu conteaza culoarea parului, doar sa arate bine.....si sa fie bagaboanta, ca fetele cuminti aduc doar suferintza......si neaparat sa poarte si pantofi cu toc....cam atat
|
eu prefer femeile...
? any additional questions ?:lol::lol::lol: |
Quote:
hai ca ai si tu cateva damblale :-P |
...ii place sa se lase convins k nu are!!!:D :D :D
|
Eu vreau femeile ca Bea69. ;)
Incepand cu modul de gandire, continuand cu felul cum arata si terminand cu rezistenta ei la glume mai bune sau mai proaste. |
:oops: ...c d compliment!!!
multumesc frumos!:hug: :icon_kiss |
Quote:
bea69 .. deh ti-am zis eu..unik intr-un fel in care multe femei sunt varza .. si nu prea se gaseste..asa o femeie sa vb pe fatza cum e bea69 ..cu bune cu rele.. ;) daca asta e . mai bine spusa decat NU ca apoi se lasa spatiu de la interpretare ...............pana la orice ..care duc spre nelamuriri , incertitudini etc. sti tu mai bine despre ce zic :D deci alta dambla.. a mea. sa spuna exact ce vrea ..;) |
Quote:
|
Bah trebe' sa te dai tu repede in petec ...
Las-o cum cazuse ... Ma dai tu repede de gol :lol: Nerusinatule !!! :lol::lol::lol::lol: |
creierash...am trecut noi d faza aia cind imi batea apropouri!!!
mi-a zis si p fata..dar nah...nu iese treaba...:D :D :D |
Ala ma da de gol ...
Tu ma faci de ras ... tzaaaaa :cry: |
hai acuma..stii bine k intre chiajna si bucuresti e super naspa drumul...si luung d tot...:???:
eu tot te iubesc...numai relatiile astea d distanta...:rolleyes2 |
Quote:
las ca iti spun eu ca tin.. cat de cat.. ;) cel putin.. asa am sesizat eu.. implici sentimente...in general de ambele parti.. si e frumos cat e. cat nu e.. /////e dureros. tot de ambele parti.. sau nu :rolleyes2 cat relatia este una distantiala.. unul dintre cei 2 parteneri cauta un artificiu.. sa se rezolve.. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning