![]() |
Re: Masinile noastre, modificarii, poze, detalii
9 Attachment(s)
Toyota Camry 91' 3s-fe(2.0 16v)
pneuri de 85, suspensie luunga, cutie automata in 4 trepte, daca nu esti atent adormi la volan altfel e un vis, o am de 120 de mii, face 210 mii imediat si n-am schimbat decat curea de transmisie si un cap de bara, si toba finala de vreo 4 ori, pana m-am enervat intr-o primavara si am pus inox de la racordu flexibil pana la coada si o toba de inox de Jaguar( de la baietii de Pilot, cu 80 de lei :D va trebui sa mai bag bani in ea cat de curand, parbriz nou, bucsele de pe bara de torsiune, o masca de semnalizator( 300 de lei, nu se gaseste decat originala) |
faina masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Foarte ingrijita! Si interesanta galagia aia in spate :P
|
:shock: Mai ce de puradei acilea mai nu mai potzi sa traji un partz die gura lor :lol: mai, totzi copii vor masini daramite ei nici nu stiu cum arata un carnet :evil: :twisted:
|
nu ne arati si portbagajul?
|
nu are mocheta si poate de aia nu arata...
...sau o fi cutie de scule |
cutie de scule cu fire?????
|
multam fain de aprecieri
cu portbagaju situatia e incerta, deocamdata am bagat 2 difuri de 15" , nu am putere decat pentru unu, celalalt sta pasiv, macar sa le fac rodaju la amandoua pana una alta incinta e imensa, cu difurile pe ea are vreo 50-55 de kile si e infipta la milimetru daca fac pana stau si ma uit la ea, ca nu pot scoate magaoaia din portbagaj ca sa ajung la rezerva daca gasesc un rezonator pasiv de 15"-18" am sa renunt la unu din difuri si fac o incinta mai mica, din rasina armata |
ce firma is difurile? ce putere? ce ampificare? mai multe detalii daca se poate! la incinta cu membrana pasiva este recomandata ca membrana pasivasa fie mai mare in diametru decat cea activa....
|
Quote:
Numa bine! Sorry the OFFTOPIC |
Ce rea e lumea mancatzash :lol:
|
Quote:
pune niste poze |
1 Attachment(s)