![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
Quote:
Si te rog nu mai posta consecutiv (si fara rost -daca le plac sau nu ,vor spune ei si fara sa-i tragi tu de limba) de doua ori in acelasi minut ! poti edita 5minute dupa postare. |
Quote:
NEXT,CONSTANTA :twisted: |
1 Attachment(s)
evo vs opel :)
|
Quote:
cu murcielago teleghidat nu are nimeni poze? |
a fost super...asteptam mai multe poze
|
Quote:
Ma spionezi ? P.S. : Am ajuns in finala cu UGA ... trecand de un A41.8T , BMW ursulet 325i, Astra Bertone Turbo si o Cupra FR 2.0T . |
1,8 Turbo si ursu nu se pun era de asteptat pt Cupra in schimb felicitari.
|
Quote:
domnul george... este tatal celui care a organizat, este decedat organizatorul este florin ionascu dunareanu este un pseudonim literar al defunctului o sa mai organizez de cate ori am sa am ocazia deoarece m-am convins de clasa de care au dat dovada concurentii si doresc sa arat ca este deosebire dintre sportivul de la liniute legale si teribilistul de la liniute ilegale |
Vezi ca ai dat citat gresit...eu am spus acelasi lucru pe care-l detaliezi tu mai sus...:(...":shock:" trebuia sa fie sub citatul celui ce facea afirmatia corectata de mine.
|
a fost bine organizat . felicitari organizatorilor si participantilor . am ramas masca cand am vazut cum merge evoul argintiu .. si bineinteles r5-ul fara capota :))
la cat mai multe evenimente ca acesta !!! poate pe viitor vor fi si in galati:)e un asfalt destul de bun pe faleza |
Quote:
ps: sunt Zaharia Alexandru cu cielo rosu cu numere de GALATI ! |
rezultatele de la proba de indemanare de sambata nu le are nimeni ?
|
lasa mah Ranek....poate dupa ce tremini facultatea in Bucuresti si vei sta acolo la ''Capitala'' poate vei lua si u locul intai pe bune....
Pana atunci esti doar un '' fraier '' din provincie in fata adevaratilor ''raceri de Bucuresti''!!!!!!! Si app cursele nu sunt curse de frumusete ci de performanta asa k nu prea conteaza preferintele spectatorilor ci conteaza performanta pilotului si autovehicolului implicat intr-o cursa..... |
Quote:
sa inteleg ca daca au loc la braila e ceva de rau? |
Quote:
eu unu nu las fi lasat pe respectivul sa participe ....daca si masina aia mai avea itp-ul luat pe bune fara spagi si altele atunci eu sunt popa:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning