![]() |
Re: Renault 5 GTT Big Frenky
Quote:
nu in nici un caz avea niste probleme pe la pedalier incercam sa le reparam..apoi poate va fi si vopsita si continuat rollbarul ..mai vedem pe viitor .. |
deci nu ai stat degeaba ai ghenarit iar 5-u
|
Quote:
|
marfa, cand terminati cu 5-ul incepi si vw sa faci la fel? ....:P sunt curios :)) as vrea sa asist la asta :P
|
ceva noutati :D??
|
sub pragurile de plastic te ai uitat???sau la suportii aia de cric unde ai si gaura de vizitare din masina???mai prinde rugina si la aripile spate unde sunt prinse carenajele...in fata sub faruri ....mai sunt locuri, uitate bine..
|
Quote:
|
jos textila !!!! :P :))
|
punei chestia care ai gasito sub mocheta la picioare ca o sa te sparta la urechi zgomotul ... am si eu un prieten tinichigiu si lucreaza in argon, nu cu acetilena, daca esti interesat vorbesti cu el ca si eu am cateva pete si tre sa le fac pana nu se extind ...
|
ionut... nici pe mine si nici pe el nu prea il intereseaza zgomotul din interiorul masinii.... gandeste-te ce zgomot vine prin locul unde vine aeroterma :) de ceva vreme merge fara aeroterma :P
|
:D asa e, ce mie cu el pus ce mie fara e o adevarata senzatie in masina .....zici ca esti direct calare pe motor ....i like it :joy: e cooll :D
|
Quote:
|
mda..fiecare cu placerea lui e adevarat ca aia tin apa daca intra in masina, acolo ai si niste gauri de vizitare , eu am mers 3 zile fara nimic in ea si ziceam ca cutia de viteze e in masina ,senzatie directa ca la vtm fara nimic in ea....oricum bafta cu proiectul in continuare:D
|
pai si nu e frumos la vtm?:D (chiar daca il faci prin bucuresti) si da buretii aia chiar tin apa...
|
tin apa, insa in mod normal, apa nu are ce cauta acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning