Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/71852-vand-spoilere-stopuri-faruri-grile-accesorii-crom-suspensie-etc.html)

VaLeX 14-11-08 11:52

Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

ce mai ai pentru Astra F 95 ? :)

si niste jante pe 16 sa'mi fac si eu o idee de preturi .... :) multam ;)

madutz2006 14-11-08 18:59

Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

daca iti zic luni sigur, in cat timp dai comanda... sau ai pe stock?

Nea Vizanu' 14-11-08 19:42

Salut. Pentru un Passat 3b din 2000 ce ai pe crom? Ma intereseaza capace oglinzi, ornamentele de pe interiorul usilor, etc. Merci.

edypro2 15-11-08 17:05

pt golf 3 , semnalizatoare laterale clare si manere usi crom , multumesc

b-01-ptk 16-11-08 22:57

sal
faruri q lupe pt bixenon gasim
pt golf 4
daca da astept poze si pretz ms

rosu adrian 17-11-08 08:33

3 Attachment(s)
Ma intereseaza si pe mine pretul pentru:
1.Farurile cu angel eyes- cat sunt cele cu ledurile de pozitie tip Audi, dar cele fara
2.Kit-ul compus din Bara fata, prelungire spate si praguri pus pe Golf 5-ul ala alb dar te rog spune-mi pretul pe componente ptr fiecare-de cine sunt facute spoilerele si din ce sunt facute- plastic, fibra?
3.Jantele replica Gti pe 17 cu interior negru(sunt si pe golf vostru alb) cat sunt?
4.Grila aia fata fara emblema, cum fac la montaj ca ramane decupatura unde era sigla si pe bara si pe capota?

<<COSMIN>> 18-11-08 07:06

Zi si mie un pretz pentru triple clare de golf 3, manerele de la usi cromate, si butoanele cu gurile de la aeroterma cromate .multumesc

fritz-sv 18-11-08 08:42

butoanele sunt 8 euro , manere interior la 50 euro , grilajele de la aer sunt 15 euro , triple clare am la 80 euro set

fritz-sv 20-11-08 09:28

3 Attachment(s)
stopuri cu led de bora la 700 lei set pe negru
faruri la 200 euro negre

andi_cimpean 27-11-08 23:03

salut Fritz. As dori sa stiu ce ai in materie de tuning pentru Golf 2 (5 usi) si Opel Astra G (3 usi). Poze si preturi daca se poate. Mersi mult

TR.91.ZML 27-11-08 23:16

1 Attachment(s)
Salut, am vazut pe prima pagina poza asta, si m'ar interesa si pe mine, manerele cauciucate ale usilor fata, pentru un Golf 4, cu 4 geamuri electrice. Un pret, se poate?

fritz-sv 28-11-08 09:55

MANERELE DOAR CROMATE SUNT DE PLASTIK DE CAUCIUC NU7 AMD E UNDE .,..

fritz-sv 28-11-08 09:56

ADI .. TE ROG INTRA PE ID ANONYMUS_MUGUR SA TI DAU POZE SI DETALII PT CE DORESTI .. MS

madutz2006 28-11-08 13:38

1 Attachment(s)
cand imi vine grila? :D
si vezi daca ai si dasta:

fritz-sv 29-11-08 10:15

difuzorul ala spate il pot aduce .. dar dureaza ceva ...
grila vine .. in dec sef dupa 7 ..

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning