![]() |
Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008
Quote:
|
Quote:
Dar Dumnezeule ce ar fi sa incepeti acum sa masurati TOTUSI sa aflati care e distanta New York - Romania. Oricum parerea mea e ca New York e mai apropae de Romania decat Romania de New York ;) Ce parere ai? Ador site-ul asta!!! |
Quote:
ei probabil au niste caricaturi de prietene si neavand posibilitatea sa aiba ceva de calitate, arunk acum cu noroi in cele cu adevarat dragutze; ele probabil au par si pe gat si pe fata etc si vor sa arunce defectul si pe altele. |
Quote:
bafta! |
Quote:
:D |
faza cu blana e foarte tare :D:D
|
mai lumeeee...unu si-a ...exprimat parerea....(adica io)....ce e asa de grav?...cainii latra ursu merge....totusi fetele alea s-au expus in public....ca io vad blana in fata ochilor e problema mea, sau nu....ce puii mei sariti de parca am dat cu paru....cum colegu a vazut copitele aleia, ca altfel nu pot spune, a votat altceva....de-aia e si votu...vazut, placut, votat....
|
Fratilor,cainii latra caravana merge,ne racim gura de pomana.Si pana la urma ce daca am votat "silicoanele" ce e rau in asta??dak asta ne place :) si vezi k tu esti ala care iese in evidenta nu eu!;) think about it!
|
... Doamne ce fete au (ma refer la a 2-a si a 5-a... si multe altele...)... Iulia Matei e singura care merita vot :)...
|
And my vote went to......Iulia Matei :lol::lol: Oricum amuzant topic :lol::lol:
|
votat ROSE-MARIE FLORESCU - cu toate ca e poza fara decolteu(asta spune multe)cred ca poate sa castige .
oricum e strans votul |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Rose-Marie Florescu......fiecare cu parerea lui:)
ps: astea-s toate fetele? cred k au fost mai multe..:???: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
no.1 aici, in lista si in general :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning