Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2008 - 15-16 Martie - ROMEXPO (https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo.html)
-   -   Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008 (https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo/71397-miss-popularitate-4tuning-days-2008-a.html)

Io4rap 24-03-08 19:33

Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008

Quote:

Originally Posted by mnl69 (Post 1441674)
am vrut s-o votez pe luiza cepes...da la o privire mai atenta am zarit blana de pe burta...si am renuntat in favoarea danielei crudu....

ce subtil esti omule =))

SweetMiracle 24-03-08 20:53

Quote:

Originally Posted by mnl69 (Post 1443295)
sunt 10 ore jumate...

cate ore ar fi inteleg acum de ce nu ai putut fi prezent!
Dar Dumnezeule ce ar fi sa incepeti acum sa masurati TOTUSI sa aflati care e distanta New York - Romania. Oricum parerea mea e ca New York e mai apropae de Romania decat Romania de New York ;) Ce parere ai?

Ador site-ul asta!!!

summer 24-03-08 22:28

Quote:

Originally Posted by mnl69 (Post 1442710)
frate....daca o femeie are blana pe partile vizibile(mustata, maini, burta), poa sa fie mama strugurilor....asta e boala mea.....si cred ca fiecare tre sa-si exprime motivul...daca era prietema si-o laudam era mai bine?.....

frate, nu stiu ce blana ai vazut tu, dar esti dus cu pluta, fata e frumushik foc, si pun pariu k dak dai zoom pe mainile si pe abdomenele concurentelor, o sa descoperi o groaza de defecte. si oricum zoom-ul nu arata detaliat si clar imaginea, so my vote goes directly to LUIZA, pe care o sfatuiesc (daca urmareste discutiile de pe forum) sa nu ia in seama comentariile unor invidiosi/invidioase.
ei probabil au niste caricaturi de prietene si neavand posibilitatea sa aiba ceva de calitate, arunk acum cu noroi in cele cu adevarat dragutze;
ele probabil au par si pe gat si pe fata etc si vor sa arunce defectul si pe altele.

Alex_Dj 24-03-08 22:30

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1441663)
eu sunt fata asa ca nu ma poti pacali pe mine cu silicoane and that. si tine minte ca ochiul unei femei este mai critic decat cel al unui barbat cand vine vorba de asa ceva :) si da, eu am votat`o pe Dana pentru ca mi-a placut de ea si la stand, si cum vorbea cu publicul, si cum mergea, si cum poza, si cum zambea si cred ca nu sunt singura care are parerea asta :)

M-am referit asa in ansamblu ;) nu ma deranjeaza tipul asta de tuning , nu o luati in nume de rau , o simpla parere si un vot ales de catre mine enumerand criteriile respective... din partea mea le-as fi votat pe toate, toate sunt dragute foc ;) , selectie naturala....

bafta!

BuBu>KRS< 24-03-08 23:00

Quote:

Originally Posted by summer (Post 1443795)
frate, nu stiu ce blana ai vazut tu, dar esti dus cu pluta, fata e frumushik foc, si pun pariu k dak dai zoom pe mainile si pe abdomenele concurentelor, o sa descoperi o groaza de defecte. si oricum zoom-ul nu arata detaliat si clar imaginea, so my vote goes directly to LUIZA, pe care o sfatuiesc (daca urmareste discutiile de pe forum) sa nu ia in seama comentariile unor invidiosi/invidioase.
ei probabil au niste caricaturi de prietene si neavand posibilitatea sa aiba ceva de calitate, arunk acum cu noroi in cele cu adevarat dragutze;
ele probabil au par si pe gat si pe fata etc si vor sa arunce defectul si pe altele.

bay nene park sunteti nebuni ati ajuns sa va certati pt ce pt o p***a kr o f**e altu lasa frate fiecare cu parerea lui acu c faceti va luati intre voi pt un motiv de cacao. parerea mea .....
:D

Dr3adLorD 24-03-08 23:00

faza cu blana e foarte tare :D:D

manolica76 25-03-08 01:07

mai lumeeee...unu si-a ...exprimat parerea....(adica io)....ce e asa de grav?...cainii latra ursu merge....totusi fetele alea s-au expus in public....ca io vad blana in fata ochilor e problema mea, sau nu....ce puii mei sariti de parca am dat cu paru....cum colegu a vazut copitele aleia, ca altfel nu pot spune, a votat altceva....de-aia e si votu...vazut, placut, votat....

nea_gogu_de_la_gaze 25-03-08 09:32

Fratilor,cainii latra caravana merge,ne racim gura de pomana.Si pana la urma ce daca am votat "silicoanele" ce e rau in asta??dak asta ne place :) si vezi k tu esti ala care iese in evidenta nu eu!;) think about it!

F.E.A.R 25-03-08 09:46

... Doamne ce fete au (ma refer la a 2-a si a 5-a... si multe altele...)... Iulia Matei e singura care merita vot :)...

sKyNeT 25-03-08 10:19

And my vote went to......Iulia Matei :lol::lol: Oricum amuzant topic :lol::lol:

BAGYKID 25-03-08 10:45

votat ROSE-MARIE FLORESCU - cu toate ca e poza fara decolteu(asta spune multe)cred ca poate sa castige .

oricum e strans votul

BAGYKID 25-03-08 10:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwu (Post 1435872)
deci...rose-marie are clar votul meu ptr k pur si simplu e grava femeia

total de acord dar nu pot spune "grava" - de departe la atitudine e "din alt fim"

Danutz Bratosin 25-03-08 13:47

Rose-Marie Florescu......fiecare cu parerea lui:)
ps: astea-s toate fetele? cred k au fost mai multe..:???:

ra2 25-03-08 14:25

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1445009)
Rose-Marie Florescu......fiecare cu parerea lui:)
ps: astea-s toate fetele? cred k au fost mai multe..:???:

mi se pare ca nu toate au vrut sa participe .;)

AlecsM 25-03-08 14:52

1 Attachment(s)
no.1 aici, in lista si in general :D

All times are GMT +2. The time now is 01:00.

- Copyright 2026 4Tuning