![]() |
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
Quote:
iar parea cu stropitoarele ma faci sa rad :lol::lol: nu cred ca e ceva decisiv in achizitionarea unui automobil...sau cine stie unii dupa ce se ghideaza.. |
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
Quote:
|
Nu isi merita bani sincer.
|
Quote:
|
Quote:
Primesc e-mail de confirmare cu faptul ca s-a mai scris un post despre subiectul dacia sandero si cand intru imi dau seama ca s-a gasit unu sa spuna " nu merita " sau propozitii din astea extraordinar de fondate si argumentate la maxim |
deci cand apare sandero la noi eu am vazut una in pitesti in cartierul craiovei in spatele discoteci insomnia da scria probe la numar de probe avea motor 1.6 scria pe spate micuta inghesuita asa nu am avut ocazia sa ma sui in ea dar find seara am facut nijte poze la o rezolutie de 2 mp cine vrea poze sa imi dea un mesaj si le trimit pe mail stima si nu tot ce e romanesc e prost dar de unii oameni nu inteleg plus ca eu am vazut si logan in care au fost bagati vro 10-15 mii de euro si arata masina unicat langa o masina noua gen peugeout sau skoda si ele tunate la randul lor nu se compara era o masina prea de show si totusi buna de tunning stima :D
|
daca ai poze punele pe forum
sincer asta cu ce e facut de roman e prost e defapt o mentalitate de turma care observ ca oricat de mult se incearca nu se reuseste sa se schimbe gandestete sau ganditiva putin ca la noi in tara se produc subansamble pt masini de lux pt renumintele tel nokia si multe alte firme mari care si-au construit fabrici si produc pt exterior nu pt romania , faptul ca ford isi va deschide fabrica in romania si etc etc oare chiar atat de incometente sa fie firmele astea sa vina intr-o tara in care romanii pe tot pe ce pun mana strica??? sau oare dc sunt atat de doriti romanii in afara in ori ce domeniu??? p.s. Stressjr as avea rugamintea sa incerci sa folosesti macar un punct (.) cand mai scrii cate ceva ca mia luat 15 min sa inteleg ce vrei sa zici sandel va apare pe la mijlocul verii din cate stiu si e normal ca masina sa aiba nr de probe |
skynet ..si eu mor cu ditamai cursa la ambreiaj..nu prea poti sa cuplezi in forta ...adica nu ca la o masina cu ambreiajul mai scurt
|
cine zice ca loganu va pica la 120.000 de km...se inseala amarnic... !
|
fetele de usa fata imi plac sunt reusite:) fata de logan
|
Si cand o sa o vedem pe strazi ? Ca una este in poze si alta in realitate ..
|
prin iunie parca...:???:
|
Si o sa inceapa sezonul de kitsch tuning , odata cu aparitia acesteia pe strazi ;)
|
o lista de preturi are cineva??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning