Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

apache 02-05-08 01:34

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1510218)
nasol ca apare asa tarziu la noi :( . am citit din revistele de specialitate din alte tari ca ambreiajul tot asa sus este si ca atunci cand folosesti stropitoarele de parbriz nu se misca stergatoarele automat :( . In rest tot o masina low price va fi asa ca nu va asteptati la o calitate superioara loganului. Pacat ca nu au schimbat forma bordului si fetele la usile din spate.

Ambreiajul sus se poate regla daca nu este hidraulic. bordul depinde de gusturi, personal am vazut si mai urate...

iar parea cu stropitoarele ma faci sa rad :lol::lol: nu cred ca e ceva decisiv in achizitionarea unui automobil...sau cine stie unii dupa ce se ghideaza..

sKyNeT 02-05-08 01:41

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1510221)
Ambreiajul sus se poate regla daca nu este hidraulic. bordul depinde de gusturi, personal am vazut si mai urate...

iar parea cu stropitoarele ma faci sa rad :lol::lol: nu cred ca e ceva decisiv in achizitionarea unui automobil...sau cine stie unii dupa ce se ghideaza..

scuze, sunt un pic cam obosit...am vrut sa zic de cursa lunga a ambreiajului iar de stropitoare ......:lol::lol: cand am condus prima oara un logan si avea parbrizul murdar si am tras de maneta am ramas cateva sec :shock: cum se scurgea lichidul pe parbriz iar stergatoarele nu se miscau. totusi mie chestia asta mi se pare un - important pentru ca si la modelele vechi nu se intampla asa (parca) si facem si masini pentru export.....dar banuiesc ca un posesor de logan deja s-a obisnuit si i-a intrat in reflex ;)

Bobby boss 02-05-08 01:41

Nu isi merita bani sincer.

sKyNeT 02-05-08 01:44

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 1510224)
Nu isi merita bani sincer.

detaliaza te rog un pic mai lung. ai condus una ? fa o comparatie cu o alta masina NOUA din gama ei, posturi aiurea sunt o gramada pe forum....

apache 02-05-08 01:45

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1510227)
detaliaza te rog un pic mai lung. ai condus una ? fa o comparatie cu o alta masina NOUA din gama ei, posturi aiurea sunt o gramada pe forum....

asta vroiam si eu sa spun.

Primesc e-mail de confirmare cu faptul ca s-a mai scris un post despre subiectul dacia sandero si cand intru imi dau seama ca s-a gasit unu sa spuna " nu merita " sau propozitii din astea extraordinar de fondate si argumentate la maxim

Stressjr_Speeddemon 02-05-08 01:48

deci cand apare sandero la noi eu am vazut una in pitesti in cartierul craiovei in spatele discoteci insomnia da scria probe la numar de probe avea motor 1.6 scria pe spate micuta inghesuita asa nu am avut ocazia sa ma sui in ea dar find seara am facut nijte poze la o rezolutie de 2 mp cine vrea poze sa imi dea un mesaj si le trimit pe mail stima si nu tot ce e romanesc e prost dar de unii oameni nu inteleg plus ca eu am vazut si logan in care au fost bagati vro 10-15 mii de euro si arata masina unicat langa o masina noua gen peugeout sau skoda si ele tunate la randul lor nu se compara era o masina prea de show si totusi buna de tunning stima :D

SirNenea 02-05-08 02:43

daca ai poze punele pe forum
sincer asta cu ce e facut de roman e prost e defapt o mentalitate de turma care observ ca oricat de mult se incearca nu se reuseste sa se schimbe
gandestete sau ganditiva putin ca la noi in tara se produc subansamble pt masini de lux pt renumintele tel nokia si multe alte firme mari care si-au construit fabrici si produc pt exterior nu pt romania , faptul ca ford isi va deschide fabrica in romania si etc etc
oare chiar atat de incometente sa fie firmele astea sa vina intr-o tara in care romanii pe tot pe ce pun mana strica???
sau oare dc sunt atat de doriti romanii in afara in ori ce domeniu???
p.s. Stressjr as avea rugamintea sa incerci sa folosesti macar un punct (.) cand mai scrii cate ceva ca mia luat 15 min sa inteleg ce vrei sa zici
sandel va apare pe la mijlocul verii din cate stiu si e normal ca masina sa aiba nr de probe

apache 02-05-08 12:53

skynet ..si eu mor cu ditamai cursa la ambreiaj..nu prea poti sa cuplezi in forta ...adica nu ca la o masina cu ambreiajul mai scurt

StreetStyle22 02-05-08 23:39

cine zice ca loganu va pica la 120.000 de km...se inseala amarnic... !

tuner 07-05-08 12:15

fetele de usa fata imi plac sunt reusite:) fata de logan

HaRdHouse 07-05-08 12:16

Si cand o sa o vedem pe strazi ? Ca una este in poze si alta in realitate ..

sKyNeT 07-05-08 12:59

prin iunie parca...:???:

HaRdHouse 07-05-08 13:06

Si o sa inceapa sezonul de kitsch tuning , odata cu aparitia acesteia pe strazi ;)

78KLM 07-05-08 13:10

o lista de preturi are cineva??

HaRdHouse 07-05-08 13:12

Quote:

Originally Posted by 78KLM (Post 1519838)
o lista de preturi are cineva??

Consulta siteul Dacia sau incearca cu un telefon la reprezentanta . Ar trebui sa stie ei ceva..

All times are GMT +2. The time now is 10:48.

- Copyright 2026 4Tuning