![]() |
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
5 Attachment(s)
ms obelix, nu mi-am dat interesul sa o repar deocamdata ca am alte ganduri cu ea...o faceam eu pana acum k nici mie nu imi place asa, iti dai seama! dar voi trece pe la voi!
am fost azi la dcm si nu au putut sa imi colanteze piesele cu materialul pe care i l-am dus eu, cica e prea casant si atunci cand da cu aer fierbinte se deformeaza textura:( imi pare rau, pt ca era un colant care imita perfect carbonul, nici nu se compara cu 3m(cel reliefat) dar pana la urma cred k voi vopsi plasticele toate, renunt la colant! P.S.am reusit sa mointez plasmele, m-am chinuit putin pana am reglat acele la locul lor, am uitat sa dau semne:D dar totul e bine acum! si o poza de la prima zapada, e evidenta murdaria ce am descoperit-o sub zapada:lol: voi adauga si cu ele aprinse |
2 Attachment(s)
nu e tocmai ce vroiam dar imi plac...asta este varianta pe albastru, verdele e imputit rau!
|
am montat si eu la cineva si aceasi problema ... verdele se vede ca un cacat ... nu seamana deloc a verde ... se vede super urat ... ... stiu eu de ce vroiai verde ca este culoarea orginala .. si ee mult mai dragutza plus ca se asorteaza bine cu restul culorilor de pe plansa de bord .
|
Quote:
|
E SIMPLU, e asa cum trebuie sa arate. Nu cu diverse modele, flacari sau "NEED FOR SPEED". Arata bine.
|
super misto ceasurile ?...imi plac cum sunt asa albastre ... exista cumva si cu luminile alb cu rosu ?...sau doar alb ?...de unde le-ai luat ?...si cat te-a costat ? ... daca nu cumva e secret bineinteles :d
|
Quote:
] Quote:
|
nu mai ai pleoapele ce le aveai pe masina? ma refer inainte sa o modifici
|
in interior consola de bord?vrei sa le modifici sau le ai deja?
|
Frate, pana in momentu de fata nu ai avut probleme cu acoperitul grilei?...
|
un focus cu adevart frumos sa ai grija de el ca e beton
bafta si succes in continuare la tunat daca ii mai poti pune ceva eu nu cred e destul asa bafta |
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumos focusu ... sa ai noroc de el si bafta in continuare la modificari ... ca ma gandesc ca nu te opresti aici :P
am vazut masina si live la KOE la cj ... foarte tare ... poate reusesc sa-l fac si pe al meu asa frumos ... dar cu finantele e mai greu |
Imi place um a iesit, nu te-am mai vazut de mult, cred ca aveam bubu ( fiesta albastra) ti-am dat flash-uri acum cateva zile, era un pejo crem. Arata bine farurile, ledurile sa vad super tare, ce nu imi place mie in general la shaved, numarul ca nu mai ai unde sa il pui
|
E singura masina la care imi plac cum vin farurile cu dayline...singura (in afara de Audi, of course)...
Salutari multe man si nu inteleg dc nu am dat de tine pe acolo... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning