![]() |
Re: Poze masini !!!!
Nu cred ca va arata asa...adica..SPER ca nu va arata asa..totusi e ferrari ,ar trebui sa aiba mai multe pretentii.
|
nu cred ca ferrari o duce chiar asa de rau
incat sa incerce si piatza suv-urilor si chiar asa sa fie de ce s-ar face de ras cu modele atat de lipsite de inspiratie e totusi vorba despre ferrari |
Voi nu vedeti ca ala e Virtual Tuning pe baza de Porsche Cayenne!!?? :shocked:...Ferrari nu va scoate nici un SUV ..!!! ..e cunoscuta de ataia ani ca masina SPORT, desigur nu va lua strada SUV-uruilor deoarece isi strica imaginea!!! ..ca sa scoata pentru prima data un SUV are insemna ca sunt in criza economica..cel putin asa crede lumea!
|
:shakefist
da e virtual la prima vedere nu mi-am dat seama :oops: |
bleah...au spurcat porcu !! rushineeee !!
|
1 Attachment(s)
Quote:
si ca sa nu fiu off...poza de la mine;) :arrow: |
sa vazut de la o posta ca e virtual, ideea era ca daca ar scoate asa ceva sir bate joc de viata in ultimul hal
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu ai vazut ca erau altii care inca nu stiau ca e virtual tuning?.anyway..inca o poza:arrow:
|
au gresit porcu pt parjol
|
1 Attachment(s)
Cine vrea sa mearga cu acest ,,Taxi''?
|
3 Attachment(s)
DACIA LOGAN RS(200CP)
Bernd Hütter, şeful de la Renault Sport Germania, a demonstrat că se poate: iată prima Dacia Logan care atinge bariera celor 200 CP. Dacia Logan 2,0 RS click pentru galeria foto Site-ul revistei germane Auto Bild a publicat un articol exploziv, avānd ca subiect Dacia Logan 2,0 RS de 200 CP. Nu este vorba de o versiune de rally, ci de o maşină de serie "īmbogăţită" cu elemente de la Clio Sport. Tuningul făcut Bernd Hütter se rezumă la grupul motopropulsor. Motorul care echipează versiunea de serie Clio Sport dezvoltă o putere de 179 CP. Pentru a-i ridica puterea la aproape 200 CP au fost montate un filtru de aer şi un sistem de evacuare sport. Pe lāngă propulsor, inginerii au mai īnlocuit şi cutia de viteze cu una secvenţială cu şase trepte, de asemenea īmprumutată de pe Clio Sport. Graţie acestor modificări, Dacia Logan 2,0 RS este capabilă să atingă o viteză de top de 210 km/h! Deocamdată, Dacia Logan 2,0 RS este un unicat, iar valoarea totală a maşinii se ridică la 43.000 de euro. sursa:************ |
"Motorul care echipează versiunea de serie Clio Sport dezvoltă o putere de 179 CP. Pentru a-i ridica puterea la aproape 200 CP au fost montate un filtru de aer şi un sistem de evacuare sport."
:rolleyes2 :rolleyes2 "43.000 Euro" :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 cred ca am spus tot :)) |
"Tuningul făcut Bernd Hütter se rezumă la grupul motopropulsor."
wow........oare se mai rastoarna shi la 200 de cai daca la 75 se rastoarna ? |
1 Attachment(s)
8) .............
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning