![]() |
Re: Usergroup FORD
1 Attachment(s)
Mondeo Break MK3.Poza este de la anuntul de unde am cumparat masina...
|
Mai pune o poza .... doua, mai recente cu masina, de cand iti apartine.
|
3 Attachment(s)
Revin si eu cu un post si cu mai multe poze in speranta ca o sa fie mai bine acum . Fiesta Mk5 2000 , 1,3 .
|
4 Attachment(s)
|
@UnDracK - atat timp cat nu dai si ADD la GROUP nu pot face nimic .... ai instructiunile pe prima pagina, da ADD si vei primi si OKul.
|
7 Attachment(s)
mk3 1.8 ,upgrade 140 hp
echipare :extra full proprietar de 1 an:d:"> first car la majorat si nu o voi schimba;x primele 2 poze la achizitioanare ,restul pe parcurs,o sa revin cu poze mai recente upgrad evacuari+jante |
7 Attachment(s)
O birjaresc de vreo luna incoace :P Ford Transit 2008 Nici nu zici ca e duba... Servo isi face datoria f bine si se infinge binisor. Singurul lucru care nu imi place e ca moare cam repede daca nu e turata bine in 1-a (sa nu fie din cauza motorului ei)... spre deosebire de un motor Mercedes Sprinter chiar si model mai vechi... Si fie mi se pare mie fie are un pic tendinta de a "topai" pe portiunile denivelate. Oricum per total sunt f multumit de ea. Scuze de calitatea pozelor dar au fost facute cu mobilul.
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...rd-fiesta.html
pana la urma o pastrez vreau si eu accept...ms |
@Sonny™ - masina este in continuare de vanzare (vezi detalii in quoteul de mai jos) plus ca ala este un topic comercial .... asadar raspunsul este NU.
Quote:
INSA, datorita mesajului pe care mi l-ai trimis: Quote:
@apostol cristian - mai pune ceva detalii, eventual niste poze mai noi .... daca doresti poti face in topic decidact masinii ..... si vei primi OKul in group! |
Quote:
|
NWZeu- am sa fac un topic in sectiunea masina mea- Ford ,multumesc
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ford fusion 2005 1.6 TDCi
|
Quote:
|
Quote:
-Folii 5% spate, 50 sau 35% fata -Jante aliaj probabil cele de pe Ford focus C-max model 2007 -xenon -Remapare -Kit de pe Ford Fusion+ -Arcuri sport -Alta coloana sonora Astea in viitorul apropiat. Singurele "modificari" care nu se pot considera tuning ar fi leduri SMD pozitii, leduri SMD numar, filtru sport K&N. In mare parte masina nu va fi foarte diferita. Sa vedem ce ne rezerva timpul si buzunarul:) MOD EDIT: fa un topic de prezentare pe ACEASTA sectiune si vei primi si OKul in usergroup (acest topic este doar de requesturi pentru usergroup) ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning