![]() |
Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie
nu prea e recomandat sa fac calcule financiare dar pot sa zic ca o sa mai fac eforturi pt masina fara sa imi pare rau
ms de aprecieri :D |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
masina e super frumoasa dar interioru nu trebuie sa fie acelasi cu exterioru ... un negru cu un bej sau chiar negru cu gri sar fi potrivit mai bine, iar cu timpu puneti ceva genti de 18 si e ok tot :)
|
reusit proiect..... felicitari
|
Quote:
prioritatea acum este alegerea jantelor - 18 sau 19 - dar sa vad ce ii se potriveste |
scuza ma ca ti zic,da spatele e beton ...zici ca e M5 cu alta bara...
imi place toata masina da cand o vad din spate...ma uimesc...faci o alegere buna cu skimbarea jantelor..daca ii pui unele pe 19 si le faci tot negre cu buza rosie. . . . |
jantele cu care e acum incaltat mr CAT sint cele vechi vopsite negru cu rosu
am tot cautat pe net jante de 19 spectaculoase si care sa nu necesite vopsire mai caut |
|
2 Attachment(s)
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Ma mira facptul k e prima data cand vad topicul desi am si eu masina aici si intru zilnic...dar oricum m-ai lasat puf :) felicitari pentru ce ai facut pana acum, mai ai mult pana departe dar nu au intrat zilele in sac urmatoarea miscare trebuie sa fie jante si supensie pentru k nu sta masina cum trebuie, io sunt adeptul JOS JOS JOS si trag ponoasele pentru ca a mea e FFF jos si nu avem drumuri pentru asta dar nu o sa o ridic doar pentru drumuri, exista casco si ii dam inainte Iti urez bafta si oricum pentru niste jante cum vrei u , trebuie sa ai o suma de peste 1500 e si vei gasi, dak vrei iti dau mai multe siteuri unde vei gasi sigur, k suspoensie iti recomanda de la Supersport reglabila pe inaltime e in jur de 600 e si-a luat un prieten si e f ok tot pentru e39, si zicea cineva de crom pe BMW k nu merge, o sa atasez masinile unor prieteni sa-mi zica dak merge sau nu cromu , k poate sunt eu nebun si nu imi dau seama k defapt nu merge deloc :)) Multa bafta Laura si da-i inainte k e de bine, aveti grija de voi :) |
Re: planuri de viitor pentru mr. CAT - bmw e39
Quote:
|
Quote:
nu am nici o pb cu jantele cromate pe bmw sau orice alta masina dar ziceam ca la MR CAT nu i-ar sta bine mai e mult de lucru la masina dar nu o sa ma grabesc - vreau sa ma bucur de fiecare etapa ms de urari - btw e foarte frumoasa masina ta |
Quote:
|
Quote:
Tin sa te felicit.. a iesit super bine.., exact cum ti-ai dorit si asta e cel mai important , bafta pe mai departe cu el si fara incidente |
Quote:
|
tocmai am citit toate cele 19 pagini si sunt speachless o.O felicitari pentru munca , pasiune si banii investiti ... sper sa-ti iasa si interiorul exact asa cum vrei tu ! keep up the good work :peace::peace::peace::peace:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning