![]() |
Re: Machetele mele - tzutzu.2009
Quote:
|
7 Attachment(s)
Va multumesc pt aprecieri!
Azi un alt Ferrari, cel mai mic din colectia mea. Ferrari 166 MM 1/18, HotWheels |
Quote:
|
Impresionanta colectie de Ferrari!
La mai multe!!! |
5 Attachment(s)
Azi va arat una din ultimele achizitii, un Ferrari F50 Cabrio, 1/18, Maisto Shell.
Cu ocazia asta ii multumesc lui Ervin pt macheta! :oops: |
frumos F50..
foarte faina achizitia:D P.S. Cum stai cu diorama aceea?(1/64) |
9 Attachment(s)
O alta macheta pt azi,
Ferrari Dino 1/18 HW Elite Macheta este superba, are detalii frumoase. Stergatoare realiste, mochetata, motot realizat foarte bine, rame metalice la usi etc. Cel mai mult imi plac balamalele, care functioneaza in doua trepte ca la o masina reala.;) PS: Am mai lucrat la diorama cate ceva, fac poze zilele astea! |
Superba macheta! Dupa cate am vazut eu esti cel mai incantat de macheta asta, din toata colectia! Sa o stapanesti sanatos! :hug:
|
Foarte frumos Dino, mai ales ca e galben:-P Felicitari pt toate:!:
|
oho ..cate ferrari pe aici :) superb Dino ..felicitari ;) il vreau si eu pe Rosu
|
Quote:
|
Super Dino asta, ii sta foarte bine si pe galben, e mai interesant :-) Si pozele sunt super, mai ales ultimele 2 (cel putin mie imi plac mult) :-)
|
Sedinta foto foarte reusita... dar mai ales subiectul. Felicitari pentru macheta. Parerea mea e ca pentru modelul "Dino", culoarea de galben o avantajeaza in sensul ca ii scoate in evidenta cel mai bine frumusetea detaliilor si a design-ului.
|
Pozele arata superb, nici nu ai zice ca nu e masina adevarata ;). Bravo, modele faine cu poze pe masura!
|
Unul dintre foartele putine modele de HW Elite care sunt reusite,felicitari pentru achizitie,plus e mai reusit Dino-ul pe galben decat cel rosu:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning