![]() |
Este unul Bmw facut de mine pa una din paginile anterioare ... da nush dak e E30 .....
|
da omule....nici o problema...maine seara e gata... :D :D d'paia tico lu' topser....si mai am eu cate ceva de facut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ah kolegule mersi.de muult timp ma rog de el sa faca asa ceva.din ce mi-au soptit pasarelele va fi ceva super marfa.poate astazi vedem schitza. :twisted: :P :D
|
1 Attachment(s)
TACI!!!!!!!!!!! SKILL'z....bulangiule....na ofticate ca a avut efect kolegu ...si am sa fac bmw-ul..acum doar o schitza..nu am stiut cum sa fac spoileru' fazta ma mai gandesc :D :D :D si normal...hasura:D
|
nu ma intereseaza decat daca seamana :lol: :lol: :lol: :lol:
|
normal ca seamana!baga mare
daca-ti iei si scaner esti basthan! |
daca seamana :? :oops: ..... ce om esti :lol: :lol: ..... NORMAL K SEAMANA :wink: este marfa rau dak o postezi si tu dupa ce o termini la o rezolutie mai mare ar fii super ce crezi ...??
|
am scaner/.....dar am zis k iese mai bine la poza d la camera..mam inshelat asta e.......maine e gata/......o sa mai scot o versiune colorata(pictata) sau in ps ..dar sa vedem :lol: :lol: :lol: :lol:
|
holyyyyy fuckkkkkkkk....m-ai uns pe suflet cu cauciucele alea...stii k desenul asta o sa ajunga ala mine nu!?in urma unei sticle de vin bineinteles..... :D
|
hmmmmm...e madskill'z nu spune d doua ori.....daca la bal am fost fraeri si nu neam bagat sub masa......la faza asta :lol: :lol: :lol:
|
scuzele mele...fatza d cei kre asteptau astazi masina...insa am avut o problema si nu am putut sa ma ocup d ea...maine insa promit k va iesii..terminata...si scanata la o rezolutzie mare.....v-am pupat
|
1 Attachment(s)
nu e inca gata.....mai am putzin d lucru...dar am promis ca il scot p net azi...soooo....va las sa va bucuratzi ochii cu o masina aproape gata
|
whoa...e....e....nu pot sa mai zic nimik..m-ai lasat fara replica... :shock: :)
|
hmm...frumos....place la mine :D
|
kolegu ninica?????/hmm..pacat....eu speram sai placa :evil: :!: :!: :!: :!: :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning