![]() |
Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale
Pai ti-zm zis k la Circolocco a fost praf rau . La Mania la fel , Gossip la fel . Da ghici cine era pe Kudos la 2 dimineata la Lee Burrige ? :P
Ideea e ca a fost prea tare da poate ne organizam sa mergem gashk mare odata . Cu cine ai venit ? |
Cu niste prieteni de ai mei, destul de multi..pm, a fost foarte misto, astept cu nerabdare urmatoarea plecare la mare.
|
TAN TAN e baza frate :)
am ramas uimit ce facea barmanu ala pe acolo...era prea tare tipu... Se simtea mirosu de glamour in Tan Tan. Sunt curios d c ziceti ca a fost naspa in Gossip ca eu am fost pe 29 cand a fost Kid Chriss si Cagedbaby si a iesit super bahaos...a fost minimal marca Kid Chriss dupa care a fost tehno dinala de rupea boxele... mie unu in Gossip in noaptea aia mi-a placut... Am auzit si eu ca in kristal a fost cam nashpet... |
XXI e baza :D
|
Ma in Gossip e subtirel in general . Exceptie fac concertele dintre care si alea s unele mai bune altele mai slabe .
|
bah da ce nu va mai suportatzi :D disco bautura hotele astea :D eu am stat la cort cu unu care ala la 4 dimineatza era tzeapan in picioare de frig caterink astea.....
|
Bai marea k marea da grataru ala a fost nebunie mare ! Una peste alta vreau si je pozele si bagati micii aia larece k am impresia k mai vine unu ...in curand :D
|
a fost f misto ;) imi pare rau ca nu am putut sta mai mult... next time ... la 3 ani :D
|
Haideti domnilor cu pozele si filmuletele de la gratar ca suntem foarte curiosi ce a iesit...oricum ne-am simtit foarte bine si uneori este mai bun un gratar restrans ca acesta decat unul cu participare numeroasa.
LA MULTI ANI EVOLUTION CREW va urez din partea SUN RACERS si sper sa ne strangem si cu alte ocazii...nu uitati ca in august va asteptam la aniversarea SUN RACERS 1 AN! Cu respect, SUNu. |
Doamne cat ma oftic ca n-am putut sa vin. :(((((( Bagati niste poze sa vada si ochiu meu
|
da, int-adevar , a iesit foarte tare.
am fost uimit de cata lume a venit. eu unul nu ma asteptam. hai colinse cu pozele alea ca vreau sa vad ce artist esti ;) |
Nu sunt la mine frate pozele sunt la Radu...ca le am facut cu aparatul lui.
Ma rog...o sa le puna dar probabil ca iar nu i merge sa intre pe 4t. Multumim celor prezenti oricum, Sun Racers, Dream Squad, o mica parte din Insomnia :D a iesit ceva neasteptat de frumos.LA MULTI ANI EVOLUTION CREW! P.S: o sa facem un topic special pt. asta, dar sa vedem ce dreaq face radu... |
F misto pozele ;) Multumim inca o data pt invitatie :D
|
la cata bere, suc si mici ne-au ramas mai facem inca o tura si duminica viitoare ;)
|
multumesc pentru invitatie...a iesit foarte frumos dar trebuia sa fie mai multa atmosfera :D
La multi aniiii |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning