![]() |
Re: Service auto Bucuresti
Recomand cu mare incredere DNC TEAM BUCURESTI!!! Am fost primit ca un adevarat prieten, tratat ca un adevarat client si am primit exact ceea ce mi-a fost promis. S-a muncit in permanenta fara pauze interminabile si timp pierdut.... Multumesc Claudiu DNC TEAM si Radu "Mr Kane".
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Recomand DNC Service cu incredere!
|
Quote:
|
recomand super baietii si am sa apelez in continuare la urmatorul proiect!!
|
Vin si eu maine cu 3-arul ca sa schimbam placutele ca s-a aprins martorul la bord...
|
Baietii, tac si fac !
|
up!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
De curand putem face diagnoza pe mai multe marci:, resetare interval service,CITIRE CODURI EROARE
STERGERE CODURI EROARE VIZUALIZARE PARAMETRIILOR LIVE AL CALCULATORULUI ACCESAT: Ex: -presiune turbo,debitmetru,incarcare alternator,temperatura apa,temperatura ulei,parametrii injectoare,stare senzori ,tensiuni pe fiecare senzor,clapeta acceleratie,EGR etc -viteza rotilor(ABS),unghi volan(ESP), clima,servo electric si alti parametrii in functie de calculatorul accesat de pe autoturism. TESTE PE COMPONENTE/ACTIVARE/DEZACTIVARE Ex: activare test egr,test ventilatoare electrice,test valve climatronic,pompa abs,test instrumente de bord, alte teste disponibile in functie de marca si calculatorul accesat 1. Mercedes Benz 2. BMW 3. Volkswagen 4. Audi 5. Skoda 6. Seat 7. Volvo 8. Citroen 9. Peugeot 10. Fiat 11. Opel 12. Renault 13. Landrover 14. Porsche 15. Ford 16. Romeo 17. Lancia 18. Rover 19. Saab 20. Transporter 21. V-Class si Sprinter 22. Toyota 23. Nissan 24. Honda 25. Mitsubishi 26. Mazda 27. Isuzu 28. Suzuki 29. Subaru 30. Daihatsu 31. Daewoo 32. Hyundai 33. Kia 34. Ssangyong 35. Ford 36. GM 37. Chrysler 38. SMART 39. EOBDII & CAN-BUS system La majoritatea marcilor se pot interoga si diagnostica urmatoarele module: -MOTOR (CDI,TDI,MPI,FSI,TSI,SDI,DTI,CDTI,etc) -ABS -ESP -AIRBAG -CUTIE AUTOMATA -CLIMATRONIC -IMMOBILIZATOR -INSTRUMENTE BORD -RADIO/TV/NAVIGATIE -SIROCOL -TELEFON -FRANA ELECTROMECANICA -SCAUNE ELECTRICE -INCHIDERE CENTRALIZATA -SUSPENSIE ADAPTIVA -KEYLESS GO -PARKTRONIC -UNITATE COMADA DISPLAY -TURELA ELECTRONICA -XENON |
Keep on the good work!!! Spor la treaba!
|
up^^^^^^
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning