![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
Quote:
Quote:
|
Quote:
de asta am si corectat, cine-i baiat atent se prinde, cine nu, pot sa corectez eu pana mor :) se pare ca tu te-ai prins, deci e de bine :) |
sal shadow crew :D ..am vrea si noi in trupa..Un gti nervos rau si un 350z si mai nervos....
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/78103-golf-2-edition-one/page-4.html cateva poze..:shock: |
frumosē...
|
:)) Frumoasa hala;) Pentru a ne cunoaste mai bine , veniti miercuri de la ora 17:00 pe aleea din spatele pizzeriei POLI;) Va asteptam
|
stiu gti ....mam dat cu el...are ceva vlaga in el...lai cumparat de la un preten deal meu!! iar de 350 z....pfuu no comment !! ne vd miercuri!!!
|
mda....are are...De ovi vb ? :) ..na maine imi expira numarele :| si trebuie sa astept pana in data de 1 cand o inmatriculez cica..maine nusht daca pot sa ajung....
|
de ce trebuie sa ajteptzi? ai pe cineva la inmatriculari? te pot ajuta ?
|
ai cum sa ma ajuti? ca eu nu prea am pe nimeni..doar prin cineva..dar ala mai mereu e ocupat bla bla..da-mi pls add daca poti sa ma ajuti ..id-->madzozo16
mc |
deci ne vedem miercuri :-) cu multe surprize ;):-):-)
|
mare club e si shadow crew asta... intalniri pe alee, covor de seminte si dinalea... :rolleyes2
|
Quote:
|
caius vezi vezi....ca nu stii cu cine stai de vorba !!! :)))
|
alex internationalul... si laurentiu mondialu'.... :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning