![]() |
Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy
Salutare,nu prea am mai intrat pe forum din cauza examenelor.etc.Iar mi-au luat gaborii talonu din cauza tobei :( M-au ars de 6 bulioane.Masina a mai fost lasata inca vreo 2-3 cm.Alex,suna tentant oferta ta,dar ma gandesc ca nu sunt planetare,toata caroseria trebuie rigidizata,discuri fata plus spate zdravene,mai multe,nu se rezuma toata "nota de plata" la 500 de euro... si nu dispun de atatea bani.
|
Imi pare rau ca te-au "taxat", eu am reusit sa scap ca prin urechile acului pana acum... si e plin litoralul de politisti detasati din tara...
Sper sa nu stai fara talon prea mult timp. Cat despre motor, e cineva interesat de el, sa vedem... Toate cele bune si bafta in continuare (macar de-acum incolo)! Sper ca macar examenele s-au terminat cu bine... |
Se pare ca am partea numai de ghinioane in perioada asta...mi-au spart masina.Ma uit de o alarma buna ca nu o mai pot lasa in fata blocului fara.
|
Quote:
|
Frate :( c rau imi pare....nasol sa ti se sparga masina...mai ales cand muncesti atat la ea...
p.s. eu cand ies din masina si o las asa nesupravegheata...scot tot :D fata la headunit/telecomanda...tot c se poate :)...si mie mie frica... inca odata imi pare rau... |
Trebuie sa ma apuc neaparat de masina(IAR).Am cam neglijat Ticozaurul in ultima vreme.
|
frumos rau ticalosu
bafta |
Ma bucur ca iti place,ne mai vedem prin Ploiesti.
Cumpar bara de rigidizare daca auziti sau stiti pe undeva ca se vinde. |
3 Attachment(s)
Poze cu flacarica :D
|
Vorbeste cu topser ;) Din cate stiu eu el stie ceva de subiectul asta ;) (face sau are pe cineva care face ;) )
|
Re: Al meu Tico-zaur
Pune te rog un filmulet cu kickerul in actiune...sunt curios cum se aude....:D
Frumoasa masinuta:D |
Kickerul,se aude chiar foarte bine cu toate ca este trecut la 250 rms ca nu am statie la il trec la 450.Momentan las asa ca am alte prioritati mai costisitoare cu masinea...o surpriza care e un pic mai greu de facut,dar si daca iese.... :D
|
CobraArt cum faci flacarilea alea pe toba e toba speciala
|
E asa greu sa citesti si paginile anterioare? Daca aveai 10-11 ani mai ziceam, dar la varsta la care se presupune ca esti major ar trebui sa fii in stare sa citesti un topic...
|
Frumoasa foc masinuta, am avut placerea sa o vad live :D arcurile alea fac toti banii, flacarile nu mai zic... congratulations & keep up the good work!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning