![]() |
cine are curaj sa iasa cu asa ceva pe strada???
domne ferste daca asta etuningul viitorului :lol: :lol: |
fratilor, loganul meu chiar ca e mai frumos!!! :lol: :lol:
|
fwcking shit!!!!!!!!!!!!
nu se poatre asa ceva ce dreq e cu monstrrul ala? e mai rau ca tt-ul ala cu calorifer in loc de grila ( cunoscatorii stiu :wink: ) |
ma pasioneaza kich tuning. sa vedeti ce am vazut aseara cu zerofast pe centru. o tigaie din 80 avea un parasolar mare in fatza. si scria asha IA D`ACIA
|
da asta nu e pt kitch tuning e pentru prosti cu bani tuning care fac ziua ce viseaza noaptea
|
IA D'AICI :lol: :lol: :lol: Asta e mai tare decat aia cu \"Kalu' Barosanu\".
|
:suspiciou Daca asta e tuning inseamna ca nu-mi plac deloc masinile
|
Re:
Quote:
da, e tuning. stiam eu ca urasti masinile,stiam! tu esti cu bicicletele ... nu? :? |
1 Attachment(s)
nu se incadreaza la kich tuning da e ca un fel de dotare optionala la masini. climatronik manual sau webasto de cartier(pentru cunoscatori).
|
Nu rade de om, pai pe gerul care a fost .... si eu mi-am pus un resou in masina .... :shock: :shock: :shock:
|
pe bune? zi mersi ca nu o vazut vali postul tau. sau milica.
|
Re:
Quote:
da, pai ei eu si-au pus. mi-am pus si o perna electrica pe spatar ca nu am incalzire in scaune si imi ingheta spatele iarna. si mi-am pus si o aeroterma in portbagaj. da sa vezi vara cand umblu cu un ventilator aerul conditionat din ala de casa in masina ... naspa ca nu prea mai incape lumea in soate ... devine coupe masina :shock: :shock: :lol: |
aha. e bun atunci.
|
1 Attachment(s)
Nu e din Bacau dar am zis ca merita pusa.. :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning