![]() |
Re: Red Zone Tuning
Quote:
Am vorbit pe messenger despre oferta,te asteptam la magazin pentru detalii. |
Salut. Stiti ceva de niste inaltatoare pentru o vectra b care sa se monteze pe arc sau in capatul telescopului? Macar 2-3 cm..
Multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
Weitec:65euro Inaltare in mm:25 Distantierele de arc se intercaleaza fie intre spirele arcului sau in terminatia arcului la partea de contact intre arc si oala amortizorului. Rolul acestui element este de a distanta spirele arcului si a reduce cursa efectiva a acestuia. Micsorand cursa arcului automat si garda la sol a masinii va creste. |
4 Attachment(s)
Vi s-a intamplat vreodata sa se sparga sau sa se verse ceva in portbagaj?
Pastreaza valoarea masinii! Solutia perfecta pentru protejarea portbagajului masinii dumneavoastra impotriva uzurii,murdariei,prafului,lichidelor etc. Tavite pentru portbagaj Produse individualizate pentru a se adapta perfect in portbagajul respectivuli model de masina. -800 de modele de masini disponibile Preturi incepand de la 100ron/bc |
o bara rigidizare intre telescoapele fata pt Vectra A?
|
Quote:
Din otel de inalta calitate la 200ron/bc |
Quote:
|
Quote:
Hyundai Accent S/4 2006 = 180Ron/bc Hyundai Accent HB/S 2006 = 180ron/bc |
2 Attachment(s)
PROMOTIE!!!
Jante DOTZ HANZO 7,5x17' 5x114,3 noi noute in cutie la doar 500 euro/set. |
5 Attachment(s)
Proiectoare leduri 15cm = 50ron/set
Banda leduri 60cm = 50ron/set Banda leduri 32cm = 35ron/set Banda leduri 25cm = 35ron/set |
ha ha ce bine ca te-am gasit online!
fa`mi o oferta pt 4 anvelope mixte 185/60/14 merci anticipat! :P |
3 Attachment(s)
Quote:
All Seasons: Debica Navigator 82T = 192ron/bc Pirelli P2500 82H = 237ron/bc Iarna: Goodride SnowMaster 82H = 186ron/bc |
Vreau si eu o oferta pentru anvelope 205/55 R16 si pentru niste xenoane pt faza lunga la un passat (am inteles ca trebuie nush ce xenoane speciale rezistente si la flash-uri)....
|
Quote:
Anvelopele sa fie de vara sau iarna? Din ce an este Passat-ul ? |
2003. Mixte daca sunt :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning