![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
OK;)!
|
Daca e mai contacteaza pe cine stii din buc. si intreaba. ;)
|
pai aduc pe urmatorii:rock_angel;blue_macca;andrew46;NSL_ADY66 6!
Acestia sunt cei pe care ii aduc!:D Si apropo frate,daca vii adu te rog si ursu ca stau in limba dupa el!:nosebleed |
OOPs....
Cred ca trebuie sa merg la un concert de muzica culta la 11:00.... (vezi tu...am 12 ani si e legat de incheierea mediei la muzica). Oricum daca as veni as vrea sa discutam intr-un loc mai linistit din parc... Nu vreau sa-mi suiere toti pitici pe la ceafa (vorbesc de pericolele de 3-4 ani...fiinte pe care personal le urasc). Quote:
|
Exista Gradina Japoneza! care este un loc foarte frumos linistit si cu Internet Wireless :lol:!
In orice caz daca vrei sa ne vedem si maine e destul de ok:D! si venind vorba de 41 ! Frate capatu lu 41 e langa romexpo unde se tin toate festivalurile 4tuning cu acel tramvai merg eu mereu si la 10-15 metri se vede un bulevard care dupa el e HERASTRAul:D!Sper ca te-am lamurit:D! |
Boss,chiar la gradina ma gandeam si eu.... vorbesc cu ai mei si vad... cred ca nu e o problema daca va spun maine daca vin au ba ca voi tot va intalniti,nu?
Adica nu vreau sa depinda de mine. |
BO$$:lol:!Io vad ca nu e nimeni interesat pe forum dar la telefoane toata lumea este interesata deci daca vezi ca nu e nimic scris pe forum nu inseamna ca nu venim!
Deci scrie aici:D!Si adu URSUUUUU! |
|
Ok,vin. SA vad insa daca aduc ursul.
Sper ca nu-i problema daca apar si cu tata,nu? |
Pai eu zic la 6 juma sa ne vedem acolo?
Ca a fost extrem de cald de dimineata si acuma e m ai frumos si nu e bai daca vii cu tatal tau:lol:! |
6:30 seara???
Daca da eu nu pot.. doar dimineata pe la 11:00.(vorbesc de maine) |
:lol::lol::lol::lol::lol:!!!
Astazi m-am dus am stat 2 ore m-am plimbat pe acolo si m-am gandit ca tu ziceai de maine:lol:! Si am plecat spre casa!!! Super NOOB am fost:)) Si apropo de 11 la 10 jumatate la linia 41 e cel mai sigur ca te-am vazut intr-o poza de la profil deci te recunosc usor;)! Sau imi poti zice masina tatalui tau daca vii cu dumnealui! |
Las' ca ai facut miscare.
Oricum eu (tata) am un Lancer d'asta nou. Oricum cel mai simplu ar fi sa vii la gradina si (singurul) pusti cu ochelarii si sapca si cu una bucata tip cu geanta mare si par carunt suntem noi adica io + tata. :lol::lol: |
Oare de ce s-or fii inventat ochelarii !
Oricum io sunt cu blue.macca cu 2 BMX-uri negre mat!:D Eu am ochelari el are paru blond:lol:! Deci la 10 juma la gradina! PUNCT! |
maine? as veni si eu dar merg la o zi de nastere la ora 11 pe la 1 mai;)
daca stabiliti mai devreme vin si eu :))...cu rolele bineinteles ;) isi ia si dark side skate-ul,bike-ul sau rolele ;) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning