Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Tutoriale tuning manual machete! (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58435-tutoriale-tuning-manual-machete.html)

rekin 26-02-09 21:18

Re: Tutoriale tuning manual machete!

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2102614)
Nu se ia cu spirt? Spirtul nu ataca plasticul...

multumesc mult razvan;)a mers cu spirt si nu se cunoaste nimic:),se duce si scrisul de pe masian da trebue sa frec o luna:))ma dor degetele:Pmultumesc inca o data :D

ciuca2 28-02-09 17:26

Din ce as putea sa confectionez un motor.Stiti tipurile acelea de machete la care se deschide capota,iar sub capota in loc de motor are o placuta in relief cu desenul motorului.Ei bine eu vreau sa schimb acea placuta cu un motor realizat frumos dar nu striu ce materiale sa folosesc si cum sa il fac.Sau poate se pot cumpara gata facute.

alynex 28-02-09 19:20

Tai placuta aia, o decupezi, si din poxilina "invi" fiecare piesa, apoi cabluri, si celelalte, dar cam asta este in mare parte.Si eu am intentia asta dar momentan nu prea am timpul necesar.:)
Bafta!

ciuca2 01-03-09 15:00

Pai placuta se demonteaza.Ok am priceput dar daca fac mulajul la placuta va iesi o alta negativa cu piesele.Sau tu zici altfel.Scuze dar eu sunt mai greu de cap nu pricep usor.

alynex 01-03-09 17:41

Nu.Tai placuta aia, o decupezi si faci corpurile din poxilina.

NSL_ADY666 01-03-09 17:47

Adica faci Bloc Motor numai ai placuta!(Cred ca asta vroia sa zica Alynex)

eddycdk 11-03-09 07:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alynex (Post 2108141)
Tai placuta aia, o decupezi, si din poxilina "invi" fiecare piesa, apoi cabluri, si celelalte, dar cam asta este in mare parte.Si eu am intentia asta dar momentan nu prea am timpul necesar.:)
Bafta!

nu prea ai spor sa le confectionezi din poxilina!
plastic si chit auto daca vrei un rezultat frumos!
Quote:

Originally Posted by ciuca2 (Post 2109711)
Pai placuta se demonteaza.Ok am priceput dar daca fac mulajul la placuta va iesi o alta negativa cu piesele.Sau tu zici altfel.Scuze dar eu sunt mai greu de cap nu pricep usor.

complicat...inceraca sa gasesti bloc motor de la alta masina si apoi sa confectionezi restul pieselor si sa le lipesti pe el!
o poza cu un motor confectionat integral de mine (vase expansiune, filtru de aer, conducte, capac protector, etc) avand la baza blocul motor original care datorita capacului protector al motorului nu se vede!

THUNDER77 11-03-09 16:45

Lambo doors pe un BMW M3 ? Idei , sfaturi , mersi :D !

razvan01 14-03-09 11:11

filtre de aer? din acelea "sport":) din ce pot face...am vazut la cineva din guma de creion...dar nu mai stiu unde am vazut...si etapele exacte...daca poate cineva sa ma ajte ii sunt reccunoscator:) :peace:

a!3x 16-03-09 22:00

cum se fac boxele(inafara de bateri)

razvan01 16-03-09 22:02

daca ai o pereche de casti nefunctionale scoti membrana si gata boxele:)

a!3x 17-03-09 07:23

asta stiam dar: cum le conectez la fire si apoi la mp 3 sau altceva???

stefanUTzZzu 17-03-09 09:47

Cred ca ma apuc si eu de " sportul " asta :D .. incep cu prima masinuta un Jeep Wrangler 4.0 L de 1/24 , Incep sa il demontez :D

razvan01 17-03-09 09:49

Quote:

Originally Posted by a!3x (Post 2155257)
asta stiam dar: cum le conectez la fire si apoi la mp 3 sau altceva???

pai daca vrei sa fie functionale pastrezi firele (+mufa) le scoti pe sub masina si el conectezi la un mp3/mp4 orice...

Bine ai venit stefanUTzZzu
diseara sa intrii sa iti dau poza

a!3x 18-03-09 18:06

cum pot face lambo door la o macheta maisto? va rog eu mult!

All times are GMT +2. The time now is 07:17.

- Copyright 2026 4Tuning