![]() |
mai am ceva..
2 Attachment(s)
am vazut cu multe pagini in urma un volvo...ceva mai inalt..uite-i si fratiorul....:))...referitor la a doua poza.....ma poate lamuri si pe mine cineva....chiar ii trebuie toate ....ppprostiile acelea?
|
Salut!
2 Attachment(s)
dati-va cu parerea...eu zic ca propietarul e roman....sau tigan....sau are vreo ruda in romania.....Salutare!
|
ciudat volvo ala mic, unde a pus motoru? sau are baterii in spate? :wink:
alfa aia cu toate briz-brizurile alea chiar e cel mai mare \"kici\" interior care l-am vazut in viata mea. :hahano: iar ala cu masina albastra sigur e romanes si vrea sa faca export de stil :wink: |
Aia roshie e o skoda 100S; Volvo ala chair e super caterinca :lol: :lol: , iar eleronul de la Skoda e superb, cred ca are o super apasare dar mi-e frica sa nu se ridice de la sol rotile din fata :lol: :lol: :lol:
|
FXN: \"NO FEAR\" :lol: :lol:
|
Ce baraci de masini sa moara mama lu' Frankfurt !
Mai putin Volvo rosu care e superb !!! Sincer ! Nu imi imaginez cum poate sa mearga masinutza aia si cum sta tipul la volan !!! Cred ca pe burta conduce ! |
la aia galbena e nasoala grila ca e pana jos la spoiler ...daca era normala si spoileru era intreg era chiar misto :roll:
|
haha si bunicamiu avea o skoda din aia da sincer nu credeam ca se poate face asa ceva ahahaah :lol: :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
sa`tzi tragi palme kt de penibil tre sa fi sa aduci masina k in pozele de pe aici?
|
1 Attachment(s)
Kitch ?
|
Asta sigur e \"masluita\" pe calculator....daca nu, s-ar putea sa fie patronul...desi, sa-ti faci din Lamborghini dric tb sa fii cel putin retardat...
|
loool ala nu e facut dric... e reclama numa' :roll:
|
lol...ce reclama?! :D e facut pe calculator...
dar as conduceo k sa fac reclama la orice... |
o fi... da imi place ideea :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Poate s-a mai discutat... dar e prea tare!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning