Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenge's (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges.html)

WRC-rulez 11-07-05 11:05

ok , dar te-as ruga sa faci lacetti ok??? sau bmw-ul ... !!!
deoarece la celelalte masini , deja sunt battle-uri , kred k cel mai bine lacetti fiindca se va face un battle si la bmw
iti multumesc

GolfuletzS 11-07-05 11:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WRC-rulez\"
deoarece la celelalte masini , deja sunt battle-uri , kred k cel mai bine lacetti fiindca se va face un battle si la bmw
iti multumesc

eu vorbesc eu aud ! GATA CU off topicu wrc parca tu erai dea acord cu ce am scris aku ce faci ?

kickass 11-07-05 16:55

bai.. voi sunteti nebuni! numai din lateral si spata/fata stiti sa \"tunati\"?

kickass 11-07-05 17:22

2 Attachment(s)
daca tot vreti laceti, faceti asta...

blowwind 11-07-05 17:27

regret mult ca nu sunt in acasa...vroiam sa fac si eu BMW`ul ala dar :(..shit happens...in rest nimix :)

P.S. cam are dreptate kickass....prea multe poze din lateral spate sau fatza...sunt mult prea simple!!!!!....cat despre propunerea lui Golf...e buna ,totzi vor accepta...dar nici unul nu va fi in stare sa se abtina :D ms
mai vb :D

HoricutzWSR 11-07-05 17:53

atunci facem asta??? sau cum

WRC-rulez 11-07-05 18:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

Originally Posted by \"WRC-rulez\"
iti multumesc

eu vorbesc eu aud ! GATA CU off topicu wrc parca tu erai dea acord cu ce am scris aku ce faci ?

nu fak mai nimik
dekt i-am zis sa nu faka majina la kre e fakt battle , deoarece orikm nu va intra in battle ... atat , ms pentru inteleger ...
p.s:buna ideea k schimbarea unghiului ... da e ceva mai mult d lukrat :peace:

c i k y 11-07-05 19:38

1 Attachment(s)
a mea este gata :roll:
este macar de nota 5?

GABBY_ 11-07-05 20:40

sincer e klumea de tot.cu toate ca nu este super finisata pe margini si la aripi dar in mare parte e klumea de tot.nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fii sa vad asa ceva pe strazi.frumoasa culoarea.numai bine

c i k y 11-07-05 21:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
sincer e klumea de tot.cu toate ca nu este super finisata pe margini si la aripi dar in mare parte e klumea de tot.nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fii sa vad asa ceva pe strazi.frumoasa culoarea.numai bine

numai bine si tie si multumesc :wink:

Skillzu 11-07-05 23:21

1 Attachment(s)
my.....shit....kinda clean....that's all :roll:

P.S.:thx kickass....mi-am iesit din mana de cand fac numai unghiuri dastea de....ma rog....abia asteptam ceva mai provocator...

soricelu 11-07-05 23:39

1 Attachment(s)
noi nu ne prea grabim ? ... ar trebuii sa facem ceva gen cu era \"Concurs de tuning virtual\" .... asa vad ca facem ceva ... faceti batlle ... in 5 zile sunt 4 voturi in total ... e cam nasol :roll:

edit : am terminat

kickass 12-07-05 01:41

1 Attachment(s)
:D nici yo n'am mai facut de ceva timp :oops:

kickass 12-07-05 02:09

1 Attachment(s)
retusuri...

Skillzu 12-07-05 12:39

oh yeaj....ajea mai merge....nu mai aveam nici un chef sa termin shi la spoilerul fatza nu stiu dak imi iesea asa de bine.... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning