![]() |
ok , dar te-as ruga sa faci lacetti ok??? sau bmw-ul ... !!!
deoarece la celelalte masini , deja sunt battle-uri , kred k cel mai bine lacetti fiindca se va face un battle si la bmw iti multumesc |
Re:
Quote:
|
bai.. voi sunteti nebuni! numai din lateral si spata/fata stiti sa \"tunati\"?
|
2 Attachment(s)
daca tot vreti laceti, faceti asta...
|
regret mult ca nu sunt in acasa...vroiam sa fac si eu BMW`ul ala dar :(..shit happens...in rest nimix :)
P.S. cam are dreptate kickass....prea multe poze din lateral spate sau fatza...sunt mult prea simple!!!!!....cat despre propunerea lui Golf...e buna ,totzi vor accepta...dar nici unul nu va fi in stare sa se abtina :D ms mai vb :D |
atunci facem asta??? sau cum
|
Re:
Quote:
dekt i-am zis sa nu faka majina la kre e fakt battle , deoarece orikm nu va intra in battle ... atat , ms pentru inteleger ... p.s:buna ideea k schimbarea unghiului ... da e ceva mai mult d lukrat :peace: |
1 Attachment(s)
a mea este gata :roll:
este macar de nota 5? |
sincer e klumea de tot.cu toate ca nu este super finisata pe margini si la aripi dar in mare parte e klumea de tot.nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fii sa vad asa ceva pe strazi.frumoasa culoarea.numai bine
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
my.....shit....kinda clean....that's all :roll:
P.S.:thx kickass....mi-am iesit din mana de cand fac numai unghiuri dastea de....ma rog....abia asteptam ceva mai provocator... |
1 Attachment(s)
noi nu ne prea grabim ? ... ar trebuii sa facem ceva gen cu era \"Concurs de tuning virtual\" .... asa vad ca facem ceva ... faceti batlle ... in 5 zile sunt 4 voturi in total ... e cam nasol :roll:
edit : am terminat |
1 Attachment(s)
:D nici yo n'am mai facut de ceva timp :oops:
|
1 Attachment(s)
retusuri...
|
oh yeaj....ajea mai merge....nu mai aveam nici un chef sa termin shi la spoilerul fatza nu stiu dak imi iesea asa de bine.... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning