![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
pacat ca nu ne-a aratat si fufa. bagam un poster cu ea si lipeam peste tot: PERICOL!!!!!! mie mi se pare normal nr mare de accidente. tot romanul a sarit din dacia 1300 (hai sa nu zicem ca din caruta) in masini destul de puternice si acum va asteptati sa le stie si conduce??? pacat ca uneori cei responsabili si care conduc ok ajung sa bintuie din cauza unor bezmetici. |
Quote:
Ziceam fiecare termenul de "caruta" pt a arata cum un om care nu a condus nimic si a fost pieton a sarit direct intr-o masina mai puternica si nu stie sa o conduca si nu ii stie limitale. Pe scurt nu foloseam sensul propriu ci cel figurat. apropo... nu-mi spune mie ca soferita aia a avut dacie inainte ca nu cred :)) |
Quote:
|
tractiune spate + carosabil ud = FUN
|
:confused2
Quote:
|
dragul meu Soche
nu vorbeam de accidentul cu fatuca si bmw-ul , ci in general. si da, din 12 ani de soferie 6 sint pe o dacie 1300 mai batrina ca mine cu 2 ani asa ca stiu ce inseamna pedala ca sa ai frina sau sa "amesteci" in cutie ca sa intre in viteza. stiam si ca "caruta" inseamna pieton si chiar ma refeream la cei care au tras pe o dacie veche ca sint pericole in masini mai puternice. tin la ideea mea pentru ca am avut o gramada de exemple (tatal unui preten care dupa 24 ani in dacie 1310 in prima zi de condus opel omega a sarit in sant cu el si chiar el zicea ca din cauza ca nu era obisnuit cu ea). si ar mai fi.... il vad pe taica-meu care are 35 de ani de soferie dar nu a vrut sa urce in masina mea (o laguna2, deci nu cine stie ce) ca nu vrea sa mi-o strice. legat de soferita. are 18 ANI !!!!!!!!!! ce crezi ca a condus inainte? NIMIC. scoala pe ceva tico si sare in bmw (si cum se intimpla si viteza). hai sa aveti un week-end fain. ps. e un fiesta vechi spart pe republicii linga gaz. stie careva ce-a patit bietul? |
da, stiu eu ! a scapat volanul de sub control
|
Quote:
|
stiu .... pot fi al dreq de periculoase aceste situatii .... io de exemplu , ca sa nu scap volanul de sub control , l-am asigurat cu un cifru de bicicleta . in acest fel nu se poate roti mai mult de 1 cursa , maxim 1 cursa si jumate
|
aveti ceva detalii sau poze despre bmw-ul ce a lovit aseara pe la 12 un baiat pe trecerea de pietoni de la pizza plus si apoi a fugit poate il si cunoasteti avea nr rosii MM 036612 parca era nr
|
Quote:
Quote:
De masini nici eu nu ma urc in masina altuia pt ca stiu cum e sa-ti strice altcineva ceva de pretz. Si pe deasupra atunci se strica cand o imprumuti. Foarte rar accept sa conduc masina altuia, doar in cazuri extreme si nu pt ca ar fi mult mai puternice ca si masina mea. AM sarit din Ibiza mea in Paladin de 2.0 si m-am descurcat superb. De experienta ta, ma bucur, sper sa n-ai incidente. Eu am doar un si cateva luni dar ma intind cat mi-e plapuma am o ibiza 2007 1.4 TDI si sunt foarte multumit, nu-mi trebuie mai mult deocamdata pt ca pt oras e superba si se misca si destul de bine. Legat de BMW si soferita de 18 ani... Ce te asteptai, gagica la volan. Plus ca daca avea BMW-ul ala inseamna ca isi permitea taticu si mamica ori a muncit mult pt el... deci nu prea a pierdut nimic ca din banii ei sunt sigur ca nu si l-a luat. |
Quote:
|
dar victima in ce stare e ca am auzit ca o sarit de pe trece ceva metrii
|
7m a zburat
|
7 Attachment(s)
un accident petrecut la intersectia republici cu independentei cu citeva seri in urma.WV Golf si Dacia Super Nova.Victime nu au fost dar la fata accidentului Politia a refuzat sa vina .Scuze pt calitatea pozelor .
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning