![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
Se apropie sarbatorile, iar daca nu o voi da pana in decembrie masina nu va mai fi de vanzare si va intra la modificat, nu de alta dar sunt curios ce pot sa scot din acest motor. De ce toti care au logan vor sa-si ia bmw si au impresia ca daca loganul este mai nou se poate compara cu un bmw?
|
Eu zic sa vina un E46,daca se vinde E36 MHT,pentru mai multa performanta,ce zici Horia daca modific unpic masina in photoshop ma omoara pitik!? :D a?
|
Quote:
Sper sa nu dai masina si sa o faci asa cu ti-ai dorit-o :-) |
8 Attachment(s)
RZV-ule nu cred ca te va omora pitik, le poti pune pe topicul asta si nu cred ca va avea nimeni de comentat. Probabil o voi face, dar sa vedem....eu zic ca o pot face mult mai rapida decat pana acum. In legatura cu atrasul privirilor, va garantez eu ca multa lume va intoarce capul dupa MHT daca o voi tine. Si daca tot veni vorba de priviri, cateva poze de la braila.
|
Quote:
|
Quote:
|
frate yo zic sa lasa-ti omu sa decida ce vrea.si o bicicleta daca isi ia e treaba lui da numai sa iasa la fel de superba ca MHT
APROPO e pacat sa renunti asa de usor la bimmer mai ales dupa ce ai bagat atat in ea si aici ma refer la pasiune ca asta e esenta tuningului multa bafta frate in continuare indiferent de ce alegi numai tuning sa iasa |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Project MHT
|
;)
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca te asteapta si Vasile cu sobita diesel!Da stii ca Vasile e scump 500 euro:lol::lol::lol:!
|
domn presedinte sa nu ma dezamagesti in vreun fel
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning