Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Project MHT (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55484-e36-project-mht.html)

PDV_1989 10-11-08 20:43

Re: E36 - Project MHT

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1855747)
Ce minte remus asta :)) =)) glumesc mane, eu am fost primu care i-a zis LMA ca i-am postat pe forum :P asa ca teapa :)) :P sau al 2 lea ma rog :P e bn ca eu nu am fost udat in aceea seara am scapat :D!

...niciodata nu e prea tarziu :D

flipper 19-11-08 13:11

Se apropie sarbatorile, iar daca nu o voi da pana in decembrie masina nu va mai fi de vanzare si va intra la modificat, nu de alta dar sunt curios ce pot sa scot din acest motor. De ce toti care au logan vor sa-si ia bmw si au impresia ca daca loganul este mai nou se poate compara cu un bmw?

Insanerzw 19-11-08 13:31

Eu zic sa vina un E46,daca se vinde E36 MHT,pentru mai multa performanta,ce zici Horia daca modific unpic masina in photoshop ma omoara pitik!? :D a?

PDV_1989 19-11-08 13:37

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1873988)
Se apropie sarbatorile, iar daca nu o voi da pana in decembrie masina nu va mai fi de vanzare si va intra la modificat, nu de alta dar sunt curios ce pot sa scot din acest motor. De ce toti care au logan vor sa-si ia bmw si au impresia ca daca loganul este mai nou se poate compara cu un bmw?

Ar fi pacat sa dai masina numai cata munca,timp pierdut si bani investiti etc si ptr asta sa se bucure altcineva adik sa isi bata joc de MHT nu ar fi corect ! Parerea mea e o masina carea atrage multe priviri si daca tot vrei sa o faci cum iti planuiesti tino pe asta ;)
Sper sa nu dai masina si sa o faci asa cu ti-ai dorit-o :-)

flipper 19-11-08 17:23

8 Attachment(s)
RZV-ule nu cred ca te va omora pitik, le poti pune pe topicul asta si nu cred ca va avea nimeni de comentat. Probabil o voi face, dar sa vedem....eu zic ca o pot face mult mai rapida decat pana acum. In legatura cu atrasul privirilor, va garantez eu ca multa lume va intoarce capul dupa MHT daca o voi tine. Si daca tot veni vorba de priviri, cateva poze de la braila.

negoitacata 19-11-08 17:52

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1874510)
RZV-ule nu cred ca te va omora pitik, le poti pune pe topicul asta si nu cred ca va avea nimeni de comentat. Probabil o voi face, dar sa vedem....eu zic ca o pot face mult mai rapida decat pana acum. In legatura cu atrasul privirilor, va garantez eu ca multa lume va intoarce capul dupa MHT daca o voi tine. Si daca tot veni vorba de priviri, cateva poze de la braila.

Super masina ...ar fi pacat sa o vinzi;)

browser 19-11-08 21:45

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 1874575)
Super masina ...ar fi pacat sa o vinzi;)

Si eu zic la fel :(

roby wws 19-11-08 22:07

frate yo zic sa lasa-ti omu sa decida ce vrea.si o bicicleta daca isi ia e treaba lui da numai sa iasa la fel de superba ca MHT

APROPO e pacat sa renunti asa de usor la bimmer mai ales dupa ce ai bagat atat in ea si aici ma refer la pasiune ca asta e esenta tuningului
multa bafta frate in continuare indiferent de ce alegi numai tuning sa iasa

flipper 21-11-08 12:57

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 1875166)
frate yo zic sa lasa-ti omu sa decida ce vrea.si o bicicleta daca isi ia e treaba lui da numai sa iasa la fel de superba ca MHT

APROPO e pacat sa renunti asa de usor la bimmer mai ales dupa ce ai bagat atat in ea si aici ma refer la pasiune ca asta e esenta tuningului
multa bafta frate in continuare indiferent de ce alegi numai tuning sa iasa

Merci mult! Sincer inca nu sunt hotarat sa o dau, chiar am pus suflet in aceasta masina si numai eu stiu cate sacrificii am facut pentru ea. Momentan mi-a mai venit o piesa pentru ea si urmeaza sa o montez, deci cred ca in scurt timp nu va mai fi de vanzare....voi vedea.

daffy duck™ 21-11-08 19:08

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1878163)
Merci mult! Sincer inca nu sunt hotarat sa o dau, chiar am pus suflet in aceasta masina si numai eu stiu cate sacrificii am facut pentru ea. Momentan mi-a mai venit o piesa pentru ea si urmeaza sa o montez, deci cred ca in scurt timp nu va mai fi de vanzare....voi vedea.

ce ziceai de sacrificii???.....mai stii cand am fost lovit de o masina pe trecearea de pietoni cand iti aduceam ceasurile de bord???....k sa numai zic k ma trimiteai la masina in fiecare zi si k in ultima zi am stat 8 ore cu chucky si piticu....ce vremuri:lol::lol::lol: si tot chucky a mers cu tn in masina de acolo.....sper sa nu mai patesti si iar aceeasi treaba ca atunci....

Insanerzw 21-11-08 19:25

2 Attachment(s)
Project MHT

LAFv8 21-11-08 23:26

;)
Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1878163)

bravo boss ,intodeauna ai fost cu surprize;)te asteptam sa ne arati si noua piesa aia de tea facut sa nu o mai vinzi:twisted:eu unu te astept indiferent de piesa sa ma uimesti:lol:))))bafta

flipper 22-11-08 15:35

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 1879307)
;)

bravo boss ,intodeauna ai fost cu surprize;)te asteptam sa ne arati si noua piesa aia de tea facut sa nu o mai vinzi:twisted:eu unu te astept indiferent de piesa sa ma uimesti:lol:))))bafta

Nu e vorba de o piesa anume care m-a facut sa ma razgandesc, ci doar pentru faptul ca am pus suflet in masina asta, iar in legatura cu surprizele, nici tu nu esti mai breaz ca mine, mereu ne-ai uimit cu cate ceva. Daca mai avem ocazia anul asta sa ne jucam impreuna cu cea mai mare placere, daca nu ....... cum da caldura si e vreme ok afara cu cea mai mare placere.

hanneman 22-11-08 18:13

Hai ca te asteapta si Vasile cu sobita diesel!Da stii ca Vasile e scump 500 euro:lol::lol::lol:!

Marian_nebunu 22-11-08 19:33

domn presedinte sa nu ma dezamagesti in vreun fel

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning