![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
dany, unde gasesti folie galbena ?:)
s-ar putea sa nu dea ft bine, ptr ca geamul e striat pe interior, s-ar putea sa arate ciudat. |
1 Attachment(s)
da`i inainte dany cu farurile! sunt foarte tari galbene, se vede ca apreciezi cult styling`ul si stii cu ce se mananca :) tot respectu pt tine si pt ceea ce faci!
|
astazi revin cu poze cu jantele montate eu ma uit la masina si rad ca prostu...
ma jur ....ma uit la ea ...si rad ca prostu...:lol::lol::lol: cum imi place mie sa zic : E GERMANIA!!! :)) folia am comandato de pe ebay - 100 ron. multi critica si emblemele de Porsche de pe jante si de pe volan. masina este PTR CUNOSCATORI. |
9 Attachment(s)
Quote:
MULTUMESC LA FEL. SI ACUM...POZELE...O SA FAC MAI MULTE POZE ...ASTEA NU SUNT ASA...PROFI... |
si.... atinge? :shock:
|
NU.....DAR E TOTUL LA LIMITA...TREBUIE ALTE DISTANTIERE PE FATA...MAI BAGATE CAM 0,7 MM
|
Hai ma ca e p|zda. Important e sa iti placa tie ca pt tine ai facut-o....nu stiu cat de germania austria sau elvetia e.....dar nici eu nu sunt adeptu` altor steme pe masina.
Ps: a mea nici macar steme de opel nu are :)) decat una singura cu gsi Ps: din punctul meu de vedere e kadettul numero uno in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic |
Foarte tare Dany, sa le stapanesti sanatos ... ai gust ! ;)
|
deci fara cuvinte cel mai frumos opel din tara
|
dat draq kadettu
farurile galbene merg..dar nu pe orice culoare... parerea mea...o masina neagra, sau una rosie cu capota neagra...pe astea dau cel mai bine... |
Cu toate ca nu sunt mare fan kadett, masina asta te duce cu gandul departe...felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci cu masinuta asta si multa bafta in continuare !
|
1 Attachment(s)
ce mi'ar fi placut mai mult...jantele negre.. :)
|
tu ti'ai luat kadett ca nu ai gasit un golf mk2 gti convenabil la vremea respectiva?? zic asta pentru ca numai cei cu golfuri isi mai pun embleme/jante/motoare porsche pe masina, are si o logica cumva:rolleyes2
oricum criminala in serie masina!!! tot respectul! unul dintre cel mai fin tuning vazut vreodata de mine;) |
sa ai mare grija de buzele de pe spate, ca poti sa le distrugi imediat. alte cauciucuri nu poti sa pui?
|
multumesc tuturor ptr urari si laude..si ptr crtici ...
nu aveam bani de vw atunci ...si ...aveau f multi ...mai ales un f bun prieten al meu si nu vroiam sa-i fac concurenta... plus ca la vw , gandeam eu atunci ca e infestitia mai mare in moto...si opel nu avea nimeni...avusesem si bertone inainte culoarea asta...si de aia am ales opel. da cauciucurile sunt f mici pe spate ...merg cu grija...ating un pic ...am sa incerc sa mai umflu aripile....revin cu detalii.. da se folosesc embleme al vw dar nu numai....;) am 3 masinai vw...adica 4 in familie si un opel de tuning...:) asa ca am impacat si oaia si varza si capra si vecinu :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning