![]() |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Quote:
|
Quote:
|
interesant, interesant, dar totusi, CAND???? si mai ales unde??
|
si pe cand va dat cu SOBELE? sa nu uitati sa faceti foc in ele sa se incalzeasca.
hai paa si va tin pumnii. |
Cand o sa mai ai u ceva benzina in rezervor ..sa imprumutam de la tine :))
|
@R M B am auzit ca-ti vinzi "mitu" si-ti cumperi o "cali" ca trag mai bine ...:shock:
|
da pana la urma se face ceva sapt asta ? sa ma anuntati si pe mine cand si unde daca da
|
Quote:
|
Quote:
Anabolizantele au si efecte secundare man ..sa nu se blegeasca detot :P ;) |
Salut...cand mai ajungi pe la sm? poate ma intind eu vinerea viitoare pana la bm cu bmw-ul...am schimbat diferentialul ca era de 1.8 si tare as vrea sa ne mai dam odata...Baiatu cu bmw
Baiatu cu BMW`ul nu este adv Dexter Laboratory...este un baiat cu BMW care fura "porecla" altuia ca sa fie mai cunoscut in Satu Mare,...Frumoasa reclama iti faci mai Mirele... |
Calibrata nu inteleg ce probleme ai, exista thread de provocari daca vrei sa faci o provocarea cuiva, poate spui si cine esti si cui i se adreseaza mesajul, iar daca ai postat aici banuiesc ca vrei sa vi la intalnirea noastra ca pentru acest lucru este dedicat thread-ul. Numai bine!
|
Nici eu nu-l inteleg pe Calibrata ,si nu stiu cine e....in fine!!! ce faceti pe vineri, veniti pan la noi la Satu Mare???haideti k va asteptam dak veniti!!!:) ;)
|
Ce ziceti guys? Tragem o fuga vineri la satu mare?
|
eu zic totusi sa ramanem acasa weekendul asta!
|
Quote:
;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
- Copyright 2026 4Tuning