Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

RaveBoy 13-04-05 20:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 31 FXN\"
Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
hahahahhahaha erai cel mai tare ahhahah cei mai buni chirila si cu micutzu acu s-au mai schimbat lucrurile .... sunt astia de a 9 si a 10 care rup tot ..... da erai cam zeu da nu era vorba de liceu era vorba de picolita aia din piranha camelia parca o chema .....
P.S. poate iesim la o bere mai stam de vb

unde stau chirila si micutzu astia? poate avem prieteni comuni ca deh, e mica lumea asta :roll:

Chirila ultima oara state prin Ghencea si Micutzu nu stiu

needBrain 14-04-05 19:29

hahahaha :lol: :lol: :lol:

Edd 14-04-05 21:55

si sunteti din acelasi club mha :roll: :roll: :roll: :D :twisted:

needBrain 17-04-05 00:29

nu-i buna dragostea la prima vedere.........
mai bine la a2a ca asa e mai sigura treaba :lol:

NSL_Doru 17-04-05 02:02

Domnisoara imi cer scuze ca te deranjez ... vroiam sa te intreb : Crezi in dragoste la prima vedere ? sau e nevoie sa ma duc pana la toaleta si sa ma intorc ? :lol:

D_M_X 17-04-05 02:21

care domnishoara? ca nu se intelege

TheSinner2 17-04-05 19:27

:lol: :lol: :lol: :lol:

sumu03 21-04-05 11:04

Ma Cataline care e treaba pana la urma? Ai reusit sa vb cu gagica aia sau nu, parca despre asta era toata treaba aici nu? Sau de atunci a trecut prea mult timp si au venit altele, ai uitat de ea la fel de repede cum te-ai si \"indragostit' de ea? :)

LaMishto 21-04-05 13:28

:lol: :lol: santoss.. ete ce zice baiatu` asta aici.. :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 21-04-05 21:19

topicul asta a facut multi oameni fericiti :lol: :lol:
danke cata

Psycho 21-04-05 23:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
topicul asta a facut multi oameni fericiti :lol: :lol:
danke cata

pe mine ma face fericit ala cu filme XXX :) de la tot ce nu poate fii incadrat :)

needBrain 23-04-05 21:48

deci sincer sa fiu,mi se pare cea mai mare prosite faza cu dragostea la prima vedere
poate pt \"gogu\" :lol: e la prima vedere

Psycho 24-04-05 14:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
deci sincer sa fiu,mi se pare cea mai mare prosite faza cu dragostea la prima vedere

sicer eu nu cred in asa ceva .. nu cred ..

stii de ce .. k daca merg pe strada ma indragostesk de 80 % din fete ... dar ele de mine - 100 %

Edd 24-04-05 15:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

sicer eu nu cred in asa ceva .. nu cred ..

stii de ce .. k daca merg pe strada ma indragostesk de 80 % din fete ... dar ele de mine - 100 %

modestia asta ne omoara :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

IS 18 BOG 24-04-05 16:04

nu e o prostie .. acuma depinde de cine dai .. dragostea nu consta numai in aspectul fizic ... daca dai de una buna si zgarcita cu draci ..... ai cam pus-o ..... .. da nici sa analizezi o femeie 2 ani de zile si dupa aia sa fii cu ea ca dupa aia apri obsedat sexual ...... depinde de noroc frate .... in viata depinde totul de noroc

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning