![]() |
Re: E46 - 318i
Merci Gelu,dar caut tot interiorul.M-am gandit...nu merita 400euro interiorul ala.Mai caut
|
Quote:
Apoi cum a gasit Catalin la 400 euro..eu zic ca e pomana curata! |
Quote:
|
normal ! dar ce a aratat omul, era un interior la 600 ron netapitat ! era de catifea sau ce drq material e ala.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-as dori sa gasesc un interior de piele cu scaune sport (eventual si electrice),dar renunt pe moment la idee,mi-am comandat suspensie reglabila si €...inca nu pica din cer :)
|
atata de varza poate sa fie pielea iarna de nu mai vrei sa vezi piele cat traiesti dupa ce stai jumate de ora pana te incalzesti. Macar incalzire sa aiba ca altfel e scary movie :)
|
nu prea am vaz masini cu piele fara incalzire
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Gata!Mi s-a indeplinit un vis :)...sa imi cumpar suspensie reglabila
Acum 5 minute a ajuns,am cumparat-o de la colegul nostru Djhojd...caruia ii multumesc pt seriozitate/intelegere si propmptituine..Recomand!!!! Mi-au sosit si bieletele antiruliu..mai tarziu trebuie sa primesc si bucsile de la bascula...iar maine dimineata o duc la service :) Sunt foarte fericit :)! Va salut! |
ce firma e? ma gandeam sa mi iau si eu dar nu acum..
|
salut!
Raceland |
Quote:
tensyon23 este id/ul meu daca vrei sa mai vorbim despre masinute da/mi add bafta |
3 Attachment(s)
Pe la 16.00 m-a apucat nebunia si nu am mai avut rabdare sa astept pana maine si m-am apucat cu un prieten de schimbat suspensia.Nu prea am avut scule..initial...dar usor usor am facut rost de tot ce ne trebuia si am reusit sa montam suspensia fata si bieletele antiruliu...maine dimineata urmeaza si spatele.
Sunt f multumit de rezultat,dar cred ca o sa o mai ridic putin... In poze nu prea se vede mai nimic,dar mi se pare f joasa |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning