![]() |
Re: skoda meeting
Sarbatori fericite si un an nou care sa ne aduca modificarile la masini pe care ni le dorim :)
|
sarabtori fericite tuturor si un An Nou plin de impliniri pe toate planurile! :drunk:
|
salut baieti poate am sa vin si eu data viitoare la o intalnire , eu sunt din Cta deci este ceva distanta am un octavia 1 tour sport cam de cateva luni... am si eu o intrebare stie cineva cum si-a facut stopurile cel cu skoda 2 neagra "aranjata" ms si mult succes in continuare !
|
Quote:
|
pai daca esti din sta dai un semn si mergem impreuna eu sunt din fetesti
|
Quote:
|
Lumineaza-ne atunci.
|
urmatoarea intalnire o sa incercam sa o organizam mai bine, cu mai multe masini sper sa veniti mai multi si sa facem ceva frumos locatia o sa fie tot Piata Constitutiei si poate rezolv ceva cu mediatizarea nu promit nimic dar incerc si fac tot posibilu sa iasa ceva frumos;)
|
Quote:
|
Ok, promisiunea trebuie respectata.
|
si eu stiu yoda dar nici eu nu zic:D
|
Egoistilor
|
se poate si la octavia 1 ? eu zic ca e pusa o folie dupa care cu o perla de vopsea... zic eu dar aflu si vin cu detalii :D. dar se vad misto seara ? ceva gen led ? sau se vede cam naspa ? poate cineva sa posteze cum se vede seara ? SARBATORI FERICITE BAIETI !!!!! SI UN AN NOU PLIN DE MODIFICARI :ddd C R A C I U N F E R I C I T ! ! !
|
Exista cumva stopuri cu led dar nu mare micut cum sunt la a 4 ? se gasesc asa ceva ? bafta
|
cine imi recomanda si mie un xenon bun adika foarte bun sa nu mi se arda dupa 100-200 km :) si care este mai indicat mai albastru...mai aleb , ai probleme cu politia ce ati auzit ? merg cumva omologate ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning