![]() |
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
Odihneasca-se-n pace! Profunde condoleante!
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
1 Attachment(s)
Ai fost o legenda ... inca mai esti ... si asa vei ramane in memoria noastra ...
Dumnezeu sa aiba grija de tine acolo sus Micutzule ! Dumnezeu sa te Odihneasca in pace ! |
Imi pare sincer rau de tot ce s-a intamplat,cei care au fost la fata locului stiu cel mai bine durerea fiecaruia care eram acolo.Prietenul meu putea sa pateasca la el cand s-a tras cu ******* ca si e a pus frana brusca dar a avut noroc ca nu a derapat si a putut sa controleze masina.Fara Micutzu parca nu mai iti vine sa mai mergi la curse,parerea mea...R.I.P Micutzu,vei ramane o legenda printre noi...
|
Dumnezeu sa-l ierte ! Odihneasca-se in pace ! Inferno MotorSport Tg-jiu !
|
Re: A Murit Micutzul MR.
Quote:
nu e cazul de un reply, pt ca asa cum am mai spus mai sus nu trebuie sa "facem circ" si aici... azi de dim m-am trezit si speram sa fie inca un vis... dar... din nou ... RIP Micutzu |
dumnezeu sa l ierte...condoleante familiei...oricum cuvintele sunt de prisos in asemenea cazuri
i`au placut masinile ... i`au placut cursele ... i`a placut viteza ... Doamne ai grija de cei buni care au mai ramas si sa speram ca se va termina odata cu toate accidentele. Micutzu .... ai grija de tine acolo sus. Condoleantze ... x-team racing club constanta. |
sincere condoleante....R.I.P
|
Dumnezeu sa-l ierte...:sad:
|
Dumnezeu sa-l ierte ... condoleante familiei...
|
Condoleante Familiei si Prietenilor :| Odihneasca`se in pace :(
|
Quote:
|
Sincere condoleantze familiei si prietenilor indurerati...............privi-ti partea buna (cu riscu sa fiu injurat) a plecat dintre noi ptr ca era cel mai bun si acolo sus numai cei drepti ajung...................................:sad: :sad: :sad:
|
raz probabil nu ai cunostiinte in domeniul primului ajutor dar ... la accidente este cel mai bine sa astepti salvarea,in cel mai rau caz sa opresti sangerarea locala...dar ca si la motociclisti unde in caz de accident ii poti fractura coloana daca dai casca jos (s-au intamplat cazuri unde motociclistul a murit din acest motiv) asa si la automobilisti...orice miscare ii poate fractura coloana sau ii poate inrautati situatia...asa a vrut Dumnezeu....RIP inca odata.
|
Dumnezeu sa il odihnesca!!!! Pacat de el!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning