![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
Mama iar e cu kit pe ea :-):D ce ii mai face si de data asta sau a lovit-o:?::twisted::?:
|
nu cred ca a lovito ca ma evitat atunci cand venea tare din spate :lol:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
poze, dupa o alta zi de munca :D azi va fi vopsita, sa speram...daca numai intervine ceva :twisted:
|
salut....super tare masinuta ta...Am si eu o intrebare la tine.Imi zici si mie ce albastru este si cam cat ti`a intrat la vopsot.ms
|
cat a muncit mariusca la masinutza asta 8) :lol:sper sa iasa :) klumea
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina. te rog zi si mie cum rezolv o coborare a garzii la sol si de asemenea cum ar fi indicata mascarea manerelor la usi. mersi. keep up the good work;););):D
|
incearca sa imbini semnalizarea si pozitia in far... nu e greu. o sa arate bine. un prieten a facut asta si arata super.
|
Quote:
la manere daca vrei te duci la un sudor si il pui sa iti sudeze niste placute in gauri si dupa chit, ar trebui sa stie ce sa faca ;) Mai poti taia ridicaturile de la manere, bati tabla in interior si pui fiba si dupa chit. |
Quote:
|
poate iei in calcul si posibilitatea sa iei pozele facute de mine de la TurboSpiri cu batranele impreuna...sa le postezi aici...si pe alea cu reu pe topicul lui :P
|
ms pt raspuns....si cam cat lac sa bagat si de care....k mor dupa culoarea asta...si a mea ast doar vopsirea...
|
Mai dute si tu mru cu jantele alea la roluit:lol::lol::lol: ca unele sunt cam aiurea ! :twisted::twisted::twisted::rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning