![]() |
Re:
Quote:
|
II un olcit,si asta ii singura poza cu modelul asta... :roll:
|
Yo zic ca nu e Olcit.Yo zic ca e Citroen.E modelu' ala asemanator cu Olcitu'.
|
Ce atata agitatie la un Oltcit tunat .... :!:
Este bine facut si arata super atata tot ..:!: Sunt alte masini in Romania mult mai misto .. care merita mult mai multe complimente :twisted: :!: :wink: :wink: :wink: |
3 Attachment(s)
ceva ce mi-a placut la unguri, Budapesta
p.s. au ceva in comun! (acelasi model de jante) |
nice Prelude 8)
|
:D nice ... da parca jentile alea :)
|
Super beton masinile :shock: :shock: ...
Si banuiesc ca ua fost si altele ... ca ma vazut si eu niste reportaje al TV .. Prin spatele aluia de vobea treceau la masini bengoase de am ramas cu gura cascata :evil: ... Noi de ce nu avem asa ceva :?: PS : Da... viviesp daca nu intreb prea multe ... ce ai facut tu la unguri :?: |
La plimbare !!!
mah am vazut pe undeva pe forum un BMW seria 6 mai vechi f. frumos reconditionat alb perlat parca B-50- WAL. stiti vreunul de el? pe unde e? |
pt viviesp:
cred ca vorbim despre aceeasi masina (dak nu, atunci iti spun despre cel mai meseriash BMW 6 pe care l-am vazut in Romania): acel BMW e in Bucuresti, parcat pe partea dreapta a blvdului Decebal, de la piata Muncii spre piata Alba Iulia, in apropiere de pink cafe, zvon pub, etc, langa singurul semafor dintre cele 2 piete... de asemenea in zona: 2 buc BMW M3, 1 buc ML AMG, 1 buc maserati coupe, 1 buc Mini Cooper S, 1 Jaguar ???, plus cateva mai normale.. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
da... despre ala era vorba!!! il stiu, e al unui supar baiat, patronul de la Cafe Pink. Am gasit ceva poze dar parca vazusem si pe undeva pe 4tuning niste poze cu el.
Omu a muncit bine de tot la masinuta aia, avand in vedere ca a fost reconditionata de la 0 !!! Respect !!! |
Quote:
mai ales ca stie ce inseamna o masina adevarata.... indiferent de ce oferta ar primi, MASINA NU E DE VANZARE !!! (chestie incercata personal...) :wink: bravo lui si tot respectul :P :wink: |
loool , vivi alea-s pozele facute de mine , eram cu alfa band parca :) masina arata mult mai bine live , decat in poze
|
mishto 6-le... ii ami fain deecat asta nou :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning