![]() |
Re: Accidente in Neamt
Da ...acu vreo 2 sapt mai sus in intersectie ...langa chimie ...altu ....un Logan si un papuc ....
|
1 Attachment(s)
Un accident mai deosebit...
|
Quote:
|
A avut alt fel de accident, adica s-a intalnit cu un grup de motociclisti, rockeristi, satanisti si violatori de babe, care si-au descarcat frustarile pe ea
|
2 Attachment(s)
Din nou Privighetorii cu Traian....
|
Quote:
|
Nu stiu ...mi-a zis cineva care intrase ca e accident...si nu am vaz cealalta masina...
|
Cartman...acum 2 seri erai prin Iasi ... pe la Stadion ...pe acea alee mica si stramta... te-am strigat ... fluierat... claxonat .... dar fugareai masina de zor .... Nu te poti stapani ...
Salut drace...mai traiesti? |
Quote:
|
Fostu bodyguard lu Marius Craciun umbla cu Dacia? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vineri noaptea ...accident grav la dumbrava ..... un mort :(.... victima a fost lovita pe trecerea de pietoni :(...
Attachment 687567Attachment 687568 oricum ...cel cu mercedesul ...avea peste 120 KM/h :(... |
Dumnezeu sa il odihneasca in pace... atat mai putem spune
|
Cine conducea? Vreun pusti teribilist care tocmai luase permisu si taticu ii facuse cadou o masinuta?
Pentru toti aceea dintre voi carora le place viteza ... sau care nu poarta centura .. si etc .. uitati aici niste spoturi TV facute in afara... Spot 1 - Mai multe spoturi intr-unu Spot 2 - Centura siguranta Pe mine unu m-a impresionat si m-a facut sa ma gandesc de 2 ori... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning