![]() |
Re: Intalnirea renault 5
Eu raman un mister... Poate vin, poate nu vin :) cabrioleta decide daca vrea sa vina :)
|
se pare ca vremea va fi insorita, deci nu ratati ocazia sa etalati masinile astea de peste 20 ani vechime
|
cabrioleta mea abia face 20 ani acum :)
e cea mai tanara. daca e soare vin decapotat :P |
Hai adi ca a ta face senzatii.... :lol::lol:
|
face doar vara... acu e un cotetz acoperit
|
sa puneti poze multeeeeeee
|
5 Attachment(s)
Nu sunt multe dar mai bine decat nimic. Soare, buburuze multe si nervoase.
|
S a bagat si buga in seama :D
|
Atat? :(
|
salutare tuturor.sunt proaspatul proprietar al unui renault 5 alpina turbo.rugamintea mea este,daca ati putea sa imi dati ceva link-uri cu ceva documentatie ex.(ce ulei se foloseste,filtre,etc,ceva poze cu motorul,am probleme cu aprinderea si nu stiu unde sa leg firele,o schema electrica,eventual de la cine sa cumpar o aprindere)probleme la care sa ma astept pe viitor,elemente de directie,preturi,eventual piese compatibile de la alte tipuri de masini.va multumesc anticipat.
|
Quote:
|
cu 1 in jos =))
|
Quote:
http://membres.multimania.fr/a5r5alpine/index.htm Baga si tu o poza doua sa vedem si noi masina. |
3 Attachment(s)
Attachment 1276819
Attachment 1276820 Attachment 1276821am probleme cu aprinderea.mai precis cu bobina.oare am sanse sa gasesc undeva SH ca tot am cautat dar nimic.sau exista ceva compatibil ?ms |
L-ai luat de la Florin? Sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija de el :) Bobina cred ca merge de la orice R5 (poate si Dacia) dar daca vrei ceva OK iti recomand mecaparts - eu am luat o gramada de piese de la ei si sunt super seriosi. Mai poti gasi si pe e-bay. Aprindere gasesti tot pe ebay - apar destul de des la vanzare.
Bafta! PS. Daca ai nevoie de una alta, spune-mi ca poate se gaseste prin pivnita. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning